IN SEASON TRAINING: NO TIME TO REST. GO!

Sportspecifieke krachttraining tijdens het seizoen is nodig. STERK, FIT, SNEL en EXPLOSIEF tijdens het gehele seizoen!


IN SEASON TRAINING


Sportspecifieke krachttraining tijdens het seizoen is nodig en er is enorm veel winst te behalen. Sterk, fit, snel en explosief tijdens het gehele seizoen met daarbij het voorkomen van (chronische) blessures zijn de belangrijkste voordelen.


Sportspecifieke krachttraining tijdens het seizoen is nodig en bij de Eastside Soccer Academy willen we het idee wegnemen dat sporters tijdens het wedstrijdseizoen niet aan krachttraining zouden moeten doen. Krachttrainers en (club)coaches die fysieke training in de gym tijdens het seizoen achterwege laten en/of drastisch verminderen doen hun sporters een enorm slechte dienst.

STERK + FIT

 

Kies voor extra fysieke training tijdens het seizoen en train op het hoogste niveau om te veranderen van een goede speler in een briljante speler. Tijdens het seizoen is het absoluut mogelijk om aan sportspecifieke krachttraining te doen. Er is zelfs enorm veel winst te behalen!

 

Sterk en fit blijven tijdens het seizoen met daarbij het voorkomen van blessures zijn de belangrijkste voordelen maar daarnaast kun je ook werken aan kracht, snelheid en explosiviteit. Deze periode van trainen noemen we het in season en dit is de fase van fysieke krachttraining na het off season.

PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA


Wil jij tijdens het seizoen investeren in jezelf, kies dan voor extra fysieke krachttraining bij de Eastside Soccer Academy. Wij hebben voor deze periode een specifiek programma ontwikkeld met een systematische opbouw en progressie.  


Is het jouw doelstelling om sneller, sterker en explosiever te worden dan kan de krachttraining hierin een zeer groot verschil maken.


Geef blessures géén kans en blijf fit tijdens het gehele seizoen.


SNELLER, STERKER & EXPLOSIEVER


Is het jouw doelstelling om sneller, sterker en explosiever te worden dan kan de krachttraining hierin een zeer groot verschil maken en het in season is uitermate geschikt om te werken aan deze doelstellingen.


Voor het ontwikkelen van een sterk en krachtig lichaam is het aan te raden om een compleet sportspecifiek programma te volgen, zowel tijdens het seizoen als in de zomerstop. Vanuit onze visie werken wij met een dynamische trainingsmethode gericht op het vergroten van de (maximale) kracht, explosiviteit & snelheid.

KIES VOOR HOGE KWALITEIT & EEN SPECIALIST


Kies voor een specialist op het gebied van sportspecifieke (kracht)training en niet voor de reguliere low-budget sportschool die voorzien is van de laatste high-tech machines. Krachttraining moet jou beschermen tegen klachten/blessures, niet veroorzaken!


Wij hebben voor deze periode een specifiek programma ontwikkeld met een systematische opbouw zodat jij tijdens het seizoen kan blijven werken aan persoonlijke doelstellingen om fit en blessurevrij te blijven.


Wil jij tijdens het in season investeren in jezelf, kies dan voor extra fysieke krachttraining bij de Eastside Soccer Academy.

GRATIS TRY OUT

 

Bereid je voor en train op het hoogste niveau om te veranderen van een goede speler in een briljante speler.

 

Geef jezelf  hier direct op voor de GRATIS TRY OUT en maak kennis met de sportspecifieke training bij de Eastside Soccer Academy.

 

So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!

2 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze actie!


Wij zijn gespecialiseerd in sportspecifieke krachttraining voor voetballers. 


Een sterke speler kan sneller rennen, hoger springen, harder schieten, heeft en betere wendbaarheid en is beter bestand tegen blessures. Het is tijd om indruk te maken en te vechten voor je plek, want als jij dat niet doet, doet iemand anders het wel.