JUNIOR TALENT PROGRAMMA


Een uniek programma voor sporters tot 16 jaar gericht op het vergroten van kracht en de power output, het vergroten van de snelheid, explosiviteit en wendbaarheid met blessure preventie als belangrijkste factor.


Sportspecifieke training is voor de jeugd een goede strategie voor meer kracht, een betere performance en als blessure preventie. Trainen als een young athlete met de focus op de flexibiliteit & mobiliteit, core strength & stability training en sportspecifieke krachttraining voor meer power, snelheid en explosiviteit. Efficiënt leren bewegen staat centraal. Sterke rompspieren zijn de fundering en liggen aan de basis van krachtige en snelle acties. Het omzetten van strength, power en speed naar geweldige prestaties op het veld is het resultaat.


Talent is onmisbaar, maar het is wel belangrijk om dit talent door te ontwikkelen!

Veel sporters zijn geboren met een talent voor een bepaalde sport, maar talent zorgt niet voor meer power, kracht en explosiviteit. Talent zorgt ook niet voor een hogere snelheid en een enorme verbetering in de wendbaarheid. Van talent krijg je ook geen hogere startsnelheid en ook kwaliteiten als acceleren en deceleren (start-stop acties) worden niet beter. Een aangeboren talent kan ook geen (chronische) blessures voorkomen, laat staan genezen!

GRATIS TRY OUT


Ben jij niet ouder dan 16 jaar en op zoek naar meer EXPLOSIVITEIT, SNELHEID, POWER en KRACHT dan is het Junior Talent Programma vanuit de Eastside Soccer Academy jouw beste optie!


Maak hier direct een afspraak voor de gratis TRY OUT en ervaar onze effectieve trainingen.