BECOME STRONG & AWESOME: THE SERIES (PART 1-5)


   Compleet gedetailleerd programma


   Hybrid strength & conditioning 


   Sterker worden & spiermassa opbouwen


   Hoge vetverbranding creëren 


   Een ijzersterke conditie ontwikkelen


   Up-to-date movement based programma


   Effectieve informatie over voeding


   Show & Go: Get ready for powerbuilding


   € 29,95

KRACHT + FATBURN + SPIERMASSA


Dit programma zorgt voor KRACHT, een HOGE FATBURN én er is de opbouw en ontwikkeling van SPIERMASSA. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een SNEL, STERK en EXPLOSIEF lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat.


Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en intelligent trainingssysteem.

LOOK GOOD, BE STRONG, BE FAST & BE FLEXIBLE

 

Trainingen met een HOGE intensiteit. Het gebruik van losse materialen en compound oefeningen. SLAMS, SWINGS, JUMPS en SPRINTS voor POWER. Weinig herhalingen met zware gewichten voor KRACHT, veel reps met lichte gewichten voor de SPIERPOMP en medium reps voor KRACHT cq. UITHOUDINGSVERMOGEN.

 

De METABOLIC FINISHER is een mooie benaming voor een aantal oefeningen die samen heel veel energie verbruiken en de VETVERBRANDING een enorme boost geven. Deze ‘finisher’ doe je als laatste onderdeel van de training. Hierdoor gaat de HARTSLAG omhoog waardoor nog extra calorieën verbrand worden, dit gaat zelfs na de training nog door! De METABOLIC FINISHER kan ook worden aangepast zodat deze is gericht op extra spiergroei of power.

SNELLE EN INDRUKWEKKENDE RESULTATEN ZIJN REALISTISCH

 

Het combineren van 'show and go' met functionele kracht is het succes waar men naar streeft en dit alles zonder (chronische) blessures is een resultaat waar je geen 'nee' tegen zegt! Is het mogelijk om dit resultaat te behalen? Absoluut! Yes! Maar om dit succes te behalen zijn de reguliere bodybuilding-achtige split schema's niet de beste optie!

 

Desondanks is dit toch nog steeds de meest toegepaste en populaire methode maar met betrekking tot bovenstaande doelstellingen is het zelfs één van de minst effectieve manieren van trainen met het grootste risico op (chronische) blessures. Daarbij moeten de gebruikelijke fitness machines, isolatie oefeningen en pump work-outs niet de voorkeur krijgen en ook moeten de trainingen niet per spiergroep worden ingedeeld.

 

100% GARANTIE OP RESULTAAT

 

Deze PROGRAMMA'S zijn uniek en zorgen voor KRACHT, een HOGE FATBURN én er is de opbouw en ontwikkeling van SPIERMASSA. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een SNEL, STERK en EXPLOSIEF lichaam.

 

Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. STERKER WORDEN, SPIERMASSA opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer POWER verkrijgen!

 

Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een SLIMME STRATEGIE en intelligent trainingssysteem. Get ready for POWERBUILDING!

 

START NU MET BECOME STRONG & AWESOME

 

Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou! 

Dit programma is de perfecte mix van sterker worden, kracht ontwikkelen, atletisch vermogen opbouwen, een hoge vetverbranding creëren en het uithoudingsvermogen sterk verbeteren.


Hoe moet ik dit programma zien: Ik beschouw dit programma als een ‘nieuwe’ vorm van trainen en in tegenstelling tot de meeste reguliere trainingen waar vooral aandacht wordt besteed aan slechts één onderdeel van training, in de meeste gevallen hypertrofie, is dit programma veel uitgebreider en vooral gericht op een atletisch en all-round sterk lichaam zonder klachten en blessures.


Bedenk even hoe een American footballer eruit ziet, of een UFC fighter of een Olympische sprinter: deze mannen zijn allemaal sterk, explosief, gespierd en hebben een laag vetpercentage. Ondanks bovenstaande feiten ligt de doelstelling niet op het breken van records bij de squat of bij het bankdrukken.


KRACHT, SNELHEID, EXPLOSIVITEIT & UITHOUDINGSVERMOGEN


Wil jij slechts trainen voor hypertrofie om zoveel mogelijk spiermassa te ontwikkelen zonder aandacht voor ander onderdelen dan is dit programma niet geschikt voor jou. Als jij een powerlifter bent en jouw enige doelstelling is om zoveel mogelijk kilo’s te kunnen verplaatsen dan is dit programma ook niet geschikt voor jou ...


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou!


WAT IS UNIEK


Ik werk in dit programma niet met slechts één methode. Het trainen van meervoudige (strength) kwaliteiten in het hetzelfde programma heeft veelal mijn voorkeur. De belangrijkste zijn de max effort methode (maximale kracht), de dynamic effort methode (explosiviteit, power & snelheid) en de repetition effort methode (hypertrofie).


Maximal effort methode: Er wordt een gewicht gebruikt dat dicht bij de 1RM ligt.


Dynamic effort methode: Een niet maximaal gewicht wordt gebruikt met maximale snelheid.


Repetition effort methode: Een niet maximaal gewicht wordt gebruikt waarbij de herhalingen tot failure (uitputting) worden gedaan.


What else: Er is sprake van een logische opbouw en wekelijkse progressie inclusief zeer effectieve supersets en/of trisets. Het gehele programma bestaat uit: Soft tissue work, dynamic warming up, power drills, medicine ball work, strength training, active recovery, joint savers, fillers & primers, energy systems training en metabolic finishers.


Een effectieve warming up is onmisbaar en bestaat niet uit wat high-tech-arm-zwaai-bewegingen. Het lichaam moet hier worden voorbereid op de training en daarbij is er in dit programma geen plaats voor de standaard 3 sets van 8-10 herhalingen met telkens een pauze tussen de sets.


De metabolic finishers hebben een enorme impact op het spierenstelsel, het centrale zenuwstelsel en het cardiovasculaire systeem. In positieve zin wel te verstaan! Om na en tijdens elke set te herstellen moet het lichaam veel (opgeslagen) kcal/energie verbruiken om weer in de normale staat terug te komen, maar omdat dit een interval methode is moet het lichaam continu blijven werken en dus ook veel kilocaloriën verbranden. Het lichaam zal enorm hard moeten werken om zich aan te passen.