RESULTAAT.

SUCCES.

​​​​​​​FUN.


Vanuit onze visie staat de sporter altijd centraal. Het programma en de begeleiding is, zoals het hoort, maatwerk. Het is onze missie om jou naar mooie resultaten te coachen door middel van doelgerichte en effectieve trainingen. De weg naar succes begint hier. Als het bereiken van een mooi resultaat jouw belangrijkste motivatie is.


Géén tijdverspilling. Zo snel mogelijk de juiste trainingen voor jou en jouw doelstelling. Resultaatgericht. Elke aanpassing en elke keuze in je training en voeding is gericht op het behalen van resultaat. Er is géén ruimte voor onzin en fabels. Onze benadering is eerlijk, realistisch en recht door zee. Feiten en géén onzinnigheden.

 

Succes en het behalen van resultaat is géén gevolg van het meegaan met de populaire oefeningen en trends ...

 

Succes zal voortkomen uit het volgen van een slim en intelligent trainingssysteem bestaande uit schema's opgesteld door professionals naar jouw persoonlijke doelstellingen, wensen en belastbaarheid.

 

Wij nemen ons vak en de fitnessbranche serieus en helpen jou met de juiste progressie door de trainingen naar het gewenste resultaat.

 

Het is een 'mooi' proces met geweldige resultaten. Er is altijd een persoonlijk trainingsschema, professionele begeleiding en realistische informatie m.b.t. het behalen van jouw doelstellingen en ontwikkelen van een gezonde lifestyle. Er is géén high-five als je de deur met een correcte techniek open kan duwen en je zal niet vastlopen met een standaard kant-en-klaar programma op low-budget niveau wat niet werkt!

PATRIC VERHOEVEN

 

Ik ben voorstander van authentieke, effectieve en functionele trainingen met een no nonsens aanpak. Het geven van waardevolle informatie, uitleg over de oefeningen en het delen van mijn visie is onmisbaar op weg naar succes. Middels deze krachtige tools begeleid ik mijn sporters naar resultaat.

JOHANNEKE LENS


Ik ben een gediplomeerde en deskundige medische fitness instructrice met meer dan 12 jaar ervaring in de fitness branche. Ik begeleid jou bij een revalidatie en/of chronische lichamelijke klacht. Ik ben specialist op het gebied van Hybrid Strength & Conditioning en Eastside Performance is mijn domein. Daarnaast werk ik bij Stichting Koprol te Nijmegen als bewegingsagoog. 

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent

CONTACT

   van Rosenburgweg 10, 6537 TM Nijmegen


  info@eastsideperformance.nl


  06-39012083 (Patric Verhoeven)


  06-22209753 (Johanneke Lens)  Lees hier onze Privacy Verklaring (AVG)


  Lees hier onze Algemene Voorwaarden