STERKER.

STRAKKER.

SLANKER.

Afvallen en een hoge vetverbranding ontwikkelen. Sterker worden, conditie opbouwen en klachten verhelpen.

STRENGTH & CONDITIONING


Strong is the new sexy!


Is een marathon uitlopen jouw doelstelling? Dan kun je gebruik kunnen maken van asfalt of van de loopband. Is een fietstocht in de bergen van Spanje jouw doelstelling? Reserveer drie keer per week de spinningfiets. Wil je zwakker worden en spiermassa inleveren? Ga voor de 'populaire' cardio machines als de cross-trainer en/of loopband.


Is afvallen, een sterk lichaam ontwikkelen, een goede conditie opbouwen en klachten verhelpen en/of voorkomen jouw doelstelling? Kies voor Strength & Conditioning!

Er wordt de laatste tijd in de fitnesswereld veel gesproken over serieuze krachttraining voor vrouwen en de ontelbare voordelen van het trainen met gewichten. Je ziet er artikelen over in de belangrijkste fitness publicaties en (gelukkig) is er een verschuiving gaande van de algemene opvatting over het beeld van de vrouw, zowel in de fitnesswereld als in de maatschappij. Er wordt geleidelijk aan steeds meer afstand genomen van de delicate, bescheiden loopband wandelaar en de never-ending-hamsterwiel-cross-trainer-achtige machines naar een meer 'hardcore' imago.

GIRLS GONE STRONG


Als vrouw heb je enorm veel potentie om sterk te worden en daarbij ontstaat absoluut geen mannelijke spier- ontwikkeling! Integendeel, als jij met veel gewicht traint, zal je een spierontwikkeling ondergaan, die in lijn is met jouw specifieke genen. De 'dames' in de categorie Miss Olympia, gebruiken middelen, waardoor ze (ver) voorbij hun genetische grenzen gaan.


STERKER. SLANKER.

STRAKKER.


Als jij gewoon serieus traint zul je slanker en strakker worden, tot een grens die door jouw lichamelijke aanleg wordt bepaald. Jouw genen kun je niet veranderen, maar je kan er wel het optimale uithalen.


MAKE YOURSELF FIT


Dat kan door consistent te trainen, op een manier die bij jouw lichaam past, maar belangrijker nog, het is in hoge mate afhankelijk van je eet- en drinkpatroon. Een goed voedingspatroon dat bestaat uit puur voedsel, rijk aan eiwitten, groenten en gezonde vetten, zal bijdragen aan een slanke fysiek en vormt een integraal onderdeel van het onderhouden van een fit en strak lichaam.

Ben jij op zoek naar een unieke gym met professionele begeleiding van hoog niveau dan ben je bij Eastside Performance te Nijmegen aan het juiste adres.


Een PERSOONLIJKE benadering van de trainingen is zeer BELANGRIJK. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van RESULTAAT in de gym. Het PROGRAMMA moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen.


GRATIS TRY OUT


Maak  hier direct een afspraak voor de GRATIS introductie training. Ervaar onze unieke sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau en start direct met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.

2 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

Start nu en profiteer van deze introductie actie!


Fitness moet jouw leven verbeteren ... NIET domineren!


Trainen is niet alleen bedoeld om er goed uit te zien ... het gaat er ook om dat je lekker in je vel zit en dat je optimaal voorbereid bent om alle (fysieke) uitdagingen van het leven aan te gaan.


Het leven is chaotisch, maar jouw eigen gezondheid is toch het belangrijkste element. Neem niet alles voor lief en vertrouw niet op toeval. Zorg zelf voor een STERK, FIT en GEZOND lichaam.