HYBRID STRENGTH & CONDITIONING


De Hybrid Strength & Conditioning vanuit het EPTS systeem staat gegarandeerd voor resultaat. Honderden sporters hebben de afgelopen jaren dit systeem met succes gebruikt en ongeacht jouw niveau en doelstellingen kun je altijd starten met jouw programma.


Sterker worden en spiermassa opbouwen. Meer kracht, power, snelheid en explosiviteit ontwikkelen. Je verbrandt veel opgeslagen lichaamsvet en de stofwisseling gaat omhoog. Conditioning zorgt ook voor het ontwikkelen van spiermassa en voor de aanmaak van groeihormoon. Het aanspreken van de belangrijke fast-twitch spiervezels en de VO2 max gaat omhoog. Het kracht-uithoudingsvermogen zal sterk verbeteren en toenemen en er ontstaat een ijzersterke conditie.


LOOK GOOD, BE STRONG, BE FAST & BE FLEXIBLE


De voordelen van Hybrid Strength & Conditioning training zijn zeer indrukwekkend te noemen. Eigenlijk hoef je alleen maar te kijken naar deze opsomming van voordelen en je weet genoeg!


SNELLE EN INDRUKWEKKENDE RESULTATEN ZIJN REALISTISCH

Functioneel trainen, waarbij niet het apparaat maar het menselijk lichaam en zijn natuurlijke bewegingspatronen de basis vormen. Trainen met losse materialen als halters, dumbbells, kettlebells, ballen en kettingen in plaats van op apparaten die al minstens de helft van het werk doen.


Je traint en stimuleert de natuurlijke bewegingspatronen, je gebruikt meerdere (grote) spiergroepen tegelijk en je ontwikkelt stabiliteit en coördinatie. De beloning: een lichaam dat minder blessure gevoelig en dus hoger belastbaar is, een hoog calorieën verbruik en een kracht en conditie die met sprongen vooruitgaan.


Wil je meer weten? Klik hier voor een zeer uitgebreide uitleg over Hybrid Strength & Conditioning.

Ben jij op zoek naar een unieke sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau dan ben je bij Eastside Performance aan het juiste adres.


Vanuit onze visie staat de sporter altijd centraal. Het programma en de begeleiding is, zoals het hoort, maatwerk. Iedereen heeft zijn/haar eigen doelstellingen, mogelijkheden en beperkingen. Consistentie en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste factoren in het proces. Het is onze missie om jou naar mooie resultaten te coachen door middel van doelgerichte en effectieve trainingen. Daarbij is een gezonde en verantwoorde voeding onmisbaar en factoren als slaap, rust en herstel worden onderschat. 


GRATIS TRY OUT


Ervaar onze unieke sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau en start direct met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.

2 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze introductie actie!


Sterk. Snel. Atletisch.


Voor een sterk, snel en atletisch lichaam zonder klachten en blessures moet je kiezen voor oefeningen die zorgen voor power, kracht, explosiviteit en stabiliteit waarbij het element van conditioning onmisbaar is. Kracht is de basis voor een  sterk lichaam zonder klachten. Maak gebruik van losse materialen en kies voor compound oefeningen als de bench press, pull up, deadlift, squat en de bent over row. Kracht is de belangrijkste factor, maar het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen en gebouwd om snelheid en explosiviteit te leveren. Denk hierbij aan activiteiten als sprinten, springen en gooien.