OP WEG NAAR SUCCES MET EEN PROFESSIONEEL TRAININGSSCHEMA

Slimmer trainen. Meer resultaat. Minder blessures. Leukere trainingen.

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jouw lichaam en doelstelling. Niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie, maar het uitblinken in eenvoud blijft te ingewikkeld voor velen. Met als gevolg, helaas weinig tot géén resultaat. Keep it simple.

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken, maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en intelligent trainingssysteem.

Meer power. Kracht ontwikkelen. Sterker & sneller worden met blessure preventie zijn de voordelen van een persoonlijk programma. Kies voor een voetbalspecifiek trainingsschema op maat om jouw prestaties naar een hoger niveau te brengen! Zorg voor het verbeteren van jouw skills door extra fysieke trainingen en geef blessures géén kans.

Het omzetten van strength, power & speed naar prestaties. Het vergroten van (maximale) kracht en de power output. Plyometrische oefeningen voor de transfer naar jouw sport. Het vergroten van de snelheid en explosiviteit. Geef blessures géén kans. Dominate your sport!

Het persoonlijke trainingsschema vanuit Project [ROOKIE] is gericht op de sporters die beginnen met krachttraining. Specifiek ontwikkeld voor mensen die (nog) géén tot weinig ervaring met krachttraining hebben. Een optimale start in de wereld van de krachttraining.

Een professioneel programma op basis van jouw doelstellingen specifiek ontwikkeld voor vrouwen. De krachttraining voor een sexy en sterk uiterlijk. Een hoge fatburn, effectieve B.B.B. training en er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten.

Project [FOOD] is een uniek programma op het gebied van voeding en lifestyle en brengt orde in de chaos. Een flexibele en realistische aanpak gericht op de lange termijn. Het zelf bepalen van jouw dagelijkse voeding is het sterkste punt van dit programma. Stap voor stap werken aan een gedragsverandering op het gebied van voeding en lifestyle en dit allemaal vanuit een zeer eenvoudige en realistische benadering die je vervolgens makkelijk kan aanhouden.

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken, maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want dit is gelukkig niet nodig.


TOTAL STRENGTH + PERFORMANCE


Trainingen met een hoge intensiteit. Het gebruik van losse materialen en compound oefeningen. Slams, swings, jumps en sprints voor power. Weinig herhalingen met zware gewichten voor kracht, veel reps met lichte gewichten voor de 'spierpomp' en medium reps voor kracht cq. uithoudingsvermogen.