SLIMMER TRAINEN.

SPIEREN WINNEN.

MEER RESULTAAT.

Kies voor een professioneel en persoonlijk trainingsschema op weg naar succes ÉN het behalen van jouw doelstellingen.


PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA


   Professioneel programma naar jouw doelstelling


   Een krachtig, sterk en atletisch lichaam 


   Squat, Hinge, Lunge, Push, Pull & Carry 


   Movement Based (Joint-By-Joint)


   Inclusief de Quick-Fix MEAL MATH programma


   12 weken inclusief online ondersteuning


   Optie voor een workshop


   € 29,95

KIES VOOR EEN PROFESSIONEEL EN PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA VANUIT HET EPTS SYSTEEM  


Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de gym. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!


LOOK GOOD, BE STRONG, BE FAST & BE FLEXIBLE


Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van persoonlijke trainingsschema's en bij het opstellen van het programma houd ik rekening met de ervaring en evt. de (chronische) klachten en/of blessures die reeds aanwezig zijn. Het persoonlijke trainingsschema is geen 'kant-en-klaar-marketing' programma.


Direct na het aanvragen van het programma neem ik contact met met u op voor aanvullende informatie zodat ik het programma goed kan opstellen.


START NU MET JOUW PROGRAMMA


Op weg naar een mooi resultaat is Project ROOKIE specifiek ontwikkeld voor beginners. Project MEN en Project WOMEN zijn de op maat gemaakte persoonlijke trainingsschema's om jouw doelstellingen te kunnen behalen en Project SPORT is er voor de sporters. Start nu vanuit het EPTS systeem met jouw persoonlijke programma.

SNELLE EN INDRUKWEKKENDE RESULTATEN ZIJN REALISTISCH


Wat jouw doelstelling ook is, er is géén fout antwoord. Jouw doelen zijn jouw doelen. Trek je niks aan van mensen die anders beweren, maar wat je niet kunt doen is dit succes aan het lot overlaten door geen persoonlijk programma te volgen. Er zal ook weinig tot geen resultaat zijn bij het volgen van een cookie-cutter programma dat niet op jou is afgestemd.


De sleutel tot succes is altijd een correct opgesteld persoonlijk programma waarin de structuur van de trainingen van te voren is bepaald. Een periodisering waarin je de oefeningen, volume en intensiteit varieert. Naast de trainingen is er ook minstens zo veel aandacht aan herstel en adaptatie. Je lichaam moet de tijd hebben om te kunnen herstellen en te wennen aan de trainingsbelasting. Zonder herstel en adaptatie kun je ook niet sterker worden en zal een (chronische) blessure hoogstwaarschijnlijk het gevolg zijn. Periodiseren in krachttraining door middel van persoonlijke trainingsschema's is de beste manier om een optimaal resultaat te behalen, overtraining te voorkomen en uitdaging en variatie tijdens trainingen.


Ik werk met effectieve methoden van (top)trainers uit de gehele wereld van wie uit ervaring is gebleken dat er resultaat wordt geleverd. Daarnaast gebruik ik ook de wetenschap van beweging. Evidence based training, ervaring en een eigen visie is de combinatie die een garantie voor succes zal opleveren.

OPTIMALISEER JOUW RESULTAAT DOOR VOEDING

 

Één van de absolute voorwaarden en het 'geheim' voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede dagelijkse voeding. Je kunt jezelf helemaal suf trainen, maar als je jouw voeding niet aanpast zal er helaas géén tot weinig resultaat zijn.

 

INCLUSIEF QUICK MEAL MATH GIDS

 

Precies daarom ontvang je naast het persoonlijke trainingsschema ook de Quick-Fix MEAL MATH. Als onderdeel vanuit Project [FOOD] is dit een uniek programma van waaruit jij jouw dagelijkse maaltijden kan samenstellen. Gebruik de printable sheets als hulpmiddel voor gezonde, lekkere en simpele maaltijden.

 

Op weg naar gezonde voeding is de Quick-Fix MEAL MATH een uniek programma op het gebied van voeding en lifestyle en brengt orde in de chaos. Het is géén dieet, het gaat niet over snelle oplossingen cq. quick-fix en/of het uitsluiten van bepaalde voedingsgroepen.

#AANVULLENDE #INFORMATIE #TRAININGSSCHEMA


Het belang van een persoonlijk trainingsschema is groot en er is geen discussie mogelijk maar toch zijn er helaas nog vele krachtsporters die de sportschool binnen lopen zonder een van te voren opgesteld programma. Daardoor zie je deze sporters wekelijks dezelfde trainingen en oefeningen doen.


Week in, week uit en zonder noemenswaardig resultaat is het gevolg en na verloop van tijd is het willekeurig trainen een zeer geliefde optie, maar ook dit is veelal zonder een mooi resultaat. Er is praktisch nooit sprake van een logische opbouw en/of een progressie per training en hierdoor neemt ook de kans op (chronische) klachten en blessures enorm toe waardoor men vaak helemaal moet stoppen met trainen ...


Niemand wil tijd/geld verspillen en niemand wil trainen om géén resultaat te behalen, dus is het de hoogste tijd voor verandering. Het is tijd voor een persoonlijk en effectief trainingsschema om een mooi resultaat te kunnen behalen zonder kans op vervelende blessures.


Het trainingsschema zal worden opgesteld naar jouw persoonlijke doelstellingen, er is altijd sprake van een logische opbouw en progressie en het gehele programma bestaat uit de volgende onderdelen: Soft tissue work, dynamic warming up, power drills, medicine ball work, strength training, active recovery, joint savers, energy systems training en metabolic finishers.


MAATWERK IS NODIG


Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van (persoonlijke) trainingsschema's en daarbij maak ik zowel gebruik van mijn jarenlange ervaring als van de laatste wetenschappelijke inzichten. Ik heb reeds veel succes met diverse sporters en atleten mogen meemaken doordat we bij Eastside Performance een objectieve trainingsaanpak hanteren.


Er is geen beperking door een emotionele gehechtheid en/of persoonlijke voorkeuren voor specifieke trainingsmethodes. Dit voorziet ons van het vermogen om een duidelijk begrip te hebben van het verschil tussen onze favoriete toepassingen en de beste toepassingen voor de atleet.


Wij omarmen de unieke voordelen (en beperkingen) die de verschillende onderdelen van krachttraining te bieden heeft en daarom hechten we ons niet aan een enkele denkrichting en beloven we alleen trouw aan het succes van de sporters waar we mee mogen werken.


PERIODISERING VANUIT EEN VASTE STRUCTUUR


Het belangrijkste uitgangspunt van onze trainingen is het werken vanuit een vaste structuur.


De oefeningen met een perfecte techniek uitvoeren is geen pré, maar een vereiste.


Wij kiezen niet voor de reguliere machines die in de lokale gym staan. Wij zijn voorstander van het trainen met losse materialen vanwege het feit dat het lichaam tijdens de training zijn eigen bewegingsbaan kan volgen. Je traint op een veel natuurlijkere manier, werkt aan betere algehele actieve stabiliteit en daarbij zorgt het trainen met losse materialen voor veel meer resultaat dan trainen met machines.


START NU MET JOUW PERSOONLIJKE PROGRAMMA


Wil jij werken aan persoonlijke doelstellingen vanuit een effectief trainingsschema met professionele en actieve begeleiding?! Neem contact met ons op en kies voor onze professionele begeleiding van hoog niveau. Wij nemen ons vak en de fitnessbranche serieus en helpen jou met de juiste progressie door de trainingen naar een geweldig resultaat. Het is een 'mooi' proces en je zal niet vastlopen met een standaard kant-en-klaar programma op low budget niveau dat niet werkt ...