SLIMMER TRAINEN.

BURN FAT.

MEER RESULTAAT.

Kies voor een professioneel en persoonlijk trainingsschema op weg naar succes ÉN het behalen van jouw doelstellingen.


PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA VOOR VROUWEN


   Professioneel programma naar jouw doelstelling


   Krachttraining voor een sexy en sterk uiterlijk


   Hoge fatburn & effectieve B.B.B. training


   No more cardio ... lift weights faster!


   Inclusief de Quick-Fix MEAL MATH programma


   Online ondersteuning en optie voor een workshop


   € 29,95

KIES VOOR EEN PROFESSIONEEL EN PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA VANUIT HET EPTS SYSTEEM  


Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de gym. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!


LOOK GOOD, BE STRONG, BE FAST & BE FLEXIBLE


Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van persoonlijke trainingsschema's en bij het opstellen van het programma houd ik rekening met de ervaring en evt. de (chronische) klachten en/of blessures die reeds aanwezig zijn. Het persoonlijke trainingsschema is geen 'kant-en-klaar-marketing' programma.


Direct na het aanvragen van het programma neem ik contact met met u op voor aanvullende informatie zodat ik het programma goed kan opstellen.


START NU MET JOUW PROGRAMMA


Op weg naar een mooi resultaat is Project ROOKIE specifiek ontwikkeld voor beginners. Project MEN en Project WOMEN zijn de op maat gemaakte persoonlijke trainingsschema's om jouw doelstellingen te kunnen behalen en Project SPORT is er voor de sporters. Start nu vanuit het EPTS systeem met jouw persoonlijke programma.

OPTIMALISEER JOUW RESULTAAT DOOR VOEDING


Één van de absolute voorwaarden en het 'geheim' voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede dagelijkse voeding. Je kunt jezelf helemaal suf trainen, maar als je jouw voeding niet aanpast zal er helaas géén tot weinig resultaat zijn.


INCLUSIEF QUICK MEAL MATH GIDS


Precies daarom ontvang je naast het persoonlijke trainingsschema ook de Quick-Fix MEAL MATH. Als onderdeel vanuit Project [FOOD] is dit een uniek programma van waaruit jij jouw dagelijkse maaltijden kan samenstellen. Gebruik de printable sheets als hulpmiddel voor gezonde, lekkere en simpele maaltijden.


Op weg naar gezonde voeding is de Quick-Fix MEAL MATH een uniek programma op het gebied van voeding en lifestyle en brengt orde in de chaos. Het is géén dieet, het gaat niet over snelle oplossingen cq. quick-fix en/of het uitsluiten van bepaalde voedingsgroepen.