SEMI PERSONAL TRAINING


Professionele en actieve begeleiding op het gebied van training, voeding, mindset & herstel. Als het bereiken van jouw doelstellingen de belangrijkste motivatie is!


Géén groepstraining, maar je bent niet alleen in de sportschool. Persoonlijk trainingsschema (maatwerk) en altijd professionele & actieve begeleiding. Zelf bepalen wanneer je komt trainen en het is voordeliger dan de reguliere personal training.


Semi Personal Training biedt dezelfde voordelen als personal training, maar in plaats van 1-op-1 te werken met één van onze deskundige trainers ben je samen met andere sporters die ook hebben gekozen voor de Semi Personal Training.


'De combinatie van een persoonlijk programma en professionele coaching leidt tot betere resultaten.'


De Semi Personal Training is géén groepstraining. De trainingen zijn altijd 100% geïndividualiseerd om aan jouw specifieke behoeften en doelstellingen te voldoen. Jouw persoonlijk trainingsschema wordt na elke 6-8 weken vernieuwd cq. aangepast.

HEALTHY LIFESTYLE

 

Resultaat behalen en géén tijd verspillen? Start nu met onze Semi Personal Training.

 

Op weg naar een gezonde lifestyle. Het behalen van resultaat cq jouw persoonlijke doelstellingen wordt, naast door de kwaliteit van je krachttraining, beïnvloedt door veel factoren uit het leven hier omheen. Als één of meer van die factoren (zoals je voeding of herstel) niet op orde is, staat dit een mooi resultaat in de weg.

 

 

De basis van onze visie wordt daarom gevormd door de vier hoofdpijlers: Gedrag, Voeding, Training en Herstel. Deze vier elementen spelen allemaal een even belangrijke rol bij het behalen van (duurzaam) resultaat en vertalen zich in jouw plan door naar:

 

  Een persoonlijk trainingsschema dat aansluit op jouw fysieke doelstellingen;

 

  Voor de progressie en tegen de verveling is er  na 6-8 weken van training een nieuw cq aangepast programma;  

 

  Bijpassende voedingsrichtlijnen en adviezen;

 

  Het doorbreken van patronen en het creëren van nieuwe gewoontes op weg naar een gezonde lifestyle;

 

  Professionele en actieve begeleiding;

 

  Géén kans op de sport burn-out;

PROFESSIONELE BEGELEIDING OP WEG NAAR RESULTAAT


Het leven is chaotisch en bevat onverwachte wendingen. Streef naar een flexibele benadering. Een vaste dagelijkse structuur zou kunnen werken, maar daarbij zal het plezier snel verdwijnen.


Fitness moet jouw leven verbeteren ... NIET consumeren!


Wij nemen ons vak en de fitnessbranche serieus en helpen jou met de juiste progressie door de trainingen naar het gewenste resultaat. Het is een 'mooi' proces, bestaande uit realistische informatie. Er is géén high-five als je de deur met correcte techniek open kan duwen en je zal niet vastlopen met een standaard kant-en-klaar programma op low budget niveau dat niet werkt!


GRATIS TRY OUT


Wil jij werken aan persoonlijke doelstellingen vanuit een effectief trainingsschema met professionele en actieve begeleiding? Neem dan direct contact met ons op en kies voor onze begeleiding van hoog niveau.

GRATIS INTRODUCTIE TRAINING

Ervaar onze unieke trainingsmethode! 

SEMI PERSONAL TRAINING

€ 31,95

per maand

 

1x WEEK TRAINING

 

... 

SEMI PERSONAL TRAINING

€ 41,95

per maand

 

ONBEPERKT

 

... 

SEMI PERSONAL TRAINING

€ 49,95

per maand

 

ONBEPERKT & VOEDING

 

...

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent

CONTACT

   van Rosenburgweg 10, 6537 TM Nijmegen


  Ma t/m Vr 9.00-12.00 uur & 15.00-21.00 uur


  Zaterdag/Zondag 9.00-12.00 uur


  info@eastsideperformance.nl
  Lees hier onze Privacy Verklaring (AVG)


  Lees hier onze Algemene Voorwaarden


PROGRAMMA'S & DIENSTEN


Any 'coach' can write a hard training session, but it takes a true coach to make an athlete better! 

KRACHTTRAINING & HYPERTROFIE TRAINING 

Sterker worden, spiermassa opbouwen en een hoge vetverbranding (fatburn) ontwikkelen. Old school training met een moderne coating. 

HYBRID STRENGTH & CONDITIONING

Meer kracht, sterker worden, spiermassa opbouwen, het stimuleren van nieuwe spiergroei, sneller worden en het vergroten van de flexibiliteit, mobiliteit & stabiliteit. Burn calories! Een hoge vetverbranding creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen.

SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING

Sterker worden, een grote toename van power (kracht x snelheid), het ontwikkelen van explosiviteit en snelheid, meer stabiliteit en mobiliteit, een verbetering van het kracht-uithoudingsvermogen, een betere coördinatie en balans, blessure preventie en een sneller herstel zijn het directe gevolg van de extra sportspecifieke krachttraining.

OVER VOEDING & HEALTHY LIFESTYLE

Één van de voorwaarden voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede voeding. Je kunt jezelf absoluut helemaal suf trainen, maar als je jouw dagelijkse voeding niet aanpast zal er géén tot weinig resultaat zijn. Onze visie over voeding is realistisch, simpel, gezond en lekker. Dit is nodig voor de lange termijn.