FITNESS MOET JOUW LEVEN VERBETEREN ... NIET DOMINEREN!

Slimmer trainen. Sterker worden. Spiermassa opbouwen. Een krachtig, sterk en atletisch lichaam ontwikkelen. Sneller worden. Meer explosiviteit en power ontwikkelen.


REVALIDATIE & PREVENTIE

 

Het verhelpen en voorkomen van (chronische) klachten en blessures. Revalidatie gericht op de bron van de klacht. Daarnaast besteden wij aandacht aan het versterken van de zwakke schakels om blessures in de toekomst te voorkomen.


Onze werkwijze is effectief en gebaseerd op functioneel bewegen. De oorzaak van klachten is vaak te vinden in een disbalans in het neuromusculair-, zenuw- of spierstelsel. In veel gevallen is de plek waar de pijn zich voordoet niet de plaats waar de oorzaak van de klacht zich bevindt. Door middel van specifieke oefeningen kan een nauwkeurig beeld verkregen worden waar deze zwakke schakels en disbalansen zich bevinden.

 

RUST IS NIET DE OPLOSSING

 

Een veel gegeven advies bij klachten is rust, vaak in combinatie met pijnstillers. Echter, wanneer er weer bewogen gaat worden keren de klachten terug en wordt het gebruik van pijnstillers veelal structureel.

 

Het nemen van rust is niet nodig en zeker niet de oplossing. Tegenwoordig kijken we meer of we de belastbaarheid van het lichaam kunnen vergroten. We beginnen wel met de belasting terug te brengen door het trainingsschema aan te passen maar vervolgens gaan we aan de belastbaarheid werken.

SPECIFIEK OVER RUGKLACHTEN

 

Rugklachten zijn 'absoluut' géén reden om te stoppen met bewegen en/of trainen. Integendeel, met de juiste oefeningen kunnen deze rugklachten worden verholpen.

 

Lees hier meer over het verhelpen van rugklachten en onze benadering.

Is er voor jouw klacht en/of blessure géén oplossing.


Hebben de reguliere afspraken bij de lokale fysiotherapeut niet het gewenste effect en blijft de klacht aanwezig. Heeft ook een mri-scan geen uitsluitsel kunnen bieden? Zegt 'men' dat je met de klacht cq. pijn moet leren leven ...


Wij kunnen jou helpen! Door een persoonlijke screening van de bewegingspatronen kunnen wij jouw beperkingen herkennen en actie ondernemen.


Maak hier direct een geheel vrijblijvende afspraak voor de GRATIS persoonlijke screening cq. proeftraining bij Eastside Performance om de mogelijkheden te bespreken.

2 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze introductie actie!


Fitness moet jouw leven verbeteren ... NIET domineren!


Trainen is niet alleen bedoeld om er goed uit te zien ... het gaat er ook om dat je lekker in je vel zit en dat je optimaal voorbereid bent om alle (fysieke) uitdagingen van het leven aan te gaan.


Het leven is chaotisch, maar jouw eigen gezondheid is toch het belangrijkste element. Neem niet alles voor lief en vertrouw niet op toeval. Zorg zelf voor een STERK, FIT en GEZOND lichaam.