PROJECT FOOD 

 

   Uniek programma op het gebied van voeding

 

   Gezond & lekker eten

 

   Géén ingewikkelde wiskundige formules

 

   Géén calorieën tellen

 

   Een simpele en realistische benadering

 

   Leerzaam en gericht op de lange termijn

 

   Inzichten uit het verleden met een moderne coating

 

   € 29,95

Één van de voorwaarden voor een gezond en fit lichaam is een goede voeding en het 'geheim' van een strakke buik zit hem vooral in je voeding. Je kunt jezelf absoluut helemaal suf trainen maar als je jouw dagelijkse voeding niet aanpast zal er géén tot weinig resultaat zijn. Mijn visie over voeding is simpel, gezond en lekker. Dit is nodig voor de lange termijn.


Geef jouw gedrag een reset en maak nu een krachtig begin op weg naar een verantwoorde voeding en gezonde lifestyle.


Project [FOOD] is een uniek programma op het gebied van voeding en lifestyle en brengt orde in de chaos. Een flexibele en realistische aanpak gericht op de lange termijn. Het zelf bepalen van jouw dagelijkse voeding is het sterkste punt van dit programma. Stap voor stap werken aan een gedragsverandering op het gebied van voeding en lifestyle en dit allemaal vanuit een zeer eenvoudige en realistische benadering die je vervolgens makkelijk kan aanhouden.


Project [FOOD] is géén dieet, het gaat NIET over snelle oplossingen cq. een quick-fix of het uitsluiten van bepaalde voedingsgroepen. Daarbij is er géén kant-en-klaar voedingsschema, simpelweg omdat dit ook niet voor het gewenste resultaat zal zorgen.


Nieuwe inzichten vanuit een ver verleden met een moderne coating. Geen calorieën tellen en geen macronutrienten-micro management.

HET PROGRAMMA

 

1. Project [FOOD] is een uniek programma en bestaat uit een aantal stappen die je moet volgen voor een blijvend bewust, gezond en energiek leven. Door deze informatie toe te passen in jouw dagelijkse praktijk zal de voeding geen 'vijand' meer zijn.

 

2. Samenwerken met de juiste voedingsmiddelen is de sleutel naar succes en naar jouw doelstellingen.

 

3. Lekker eten en gezonde voeding zijn prima te combineren en af en toe is er echt wel ruimte voor een ‘junk' maaltijd. Gezond eten is niet moeilijk en het is zeker ook geen tijdrovende bezigheid. Je hebt alleen de juiste kennis en informatie nodig met een realistische benadering.

 

4. De Quick-Fix MEAL MATH is een compleet overzicht van waaruit jij jouw dagelijkse maaltijden kan samenstellen. Maak maaltijden middels de Quick-Fix MEAL MATH en gebruik de printable sheets als hulpmiddel voor gezonde, lekkere en simpele maaltijden.

BECAUSE YOU CAN'T GET ABS JUST BY TRAINING HARD!


Voor wat betreft de voeding ligt de sleutel naar succes verscholen in de eenvoud. Een simpele en realistische benadering. Veel te vaak verliezen mensen zichzelf helemaal in de itty-bitty-kleine details dat ze de factoren die daadwerkelijk zorgen voor resultaat helemaal vergeten en uit het oog verliezen. Kies niet voor de bekende groene-smoothie-crash-dieten. Deze zijn gericht op de korte termijn en het is zeker niet de oplossing. Investeer tijd in een gedragsverandering gericht op de lange termijn. Dat is de weg naar succes en the end of YO-YO dieting!


MAKE YOURSELF FIT


Het is tijd voor verandering: Nieuwe inzichten vanuit een ver verleden met een moderne coating. Géén calorieën tellen en geen macronutrienten-micro management; een simpele en realistische benadering. Geef jouw gedrag een reset en maak nu een krachtig begin op weg naar een verantwoorde voeding en gezonde lifestyle.