BETTER.

STRONGER.

FASTER.

IT'S YOUR CHOICE!

Het omzetten van strength, power & speed naar prestaties. Het vergroten van de snelheid en explosiviteit. Geef blessures géén kans & dominate your sport. GO!

BETTER. STRONGER. FASTER. IT'S YOUR CHOICE!


Het vergroten van de SNELHEID en EXPLOSIVITEIT


Het omzetten van strength, power & speed naar prestaties. Het vergroten van (maximale) kracht en de power output. Plyometrische oefeningen voor de transfer naar de sport. Het vergroten van de snelheid en explosiviteit. Geef blessures géén kans. Dominate your sport!

DOMINATE YOUR SPORT

 

De sportspecifieke krachttraining bij Eastside Performance is middels een innovatieve methode om atletisch vermogen op te bouwen met een sterke focus op de individuele doelstellingen en wensen van de sporter.

 

Hard work pays off

 

In ons programma komen de volgende zaken aan bod: het vergroten van kracht, snelheid en explosiviteit, het efficiënter leren bewegen, preventie van blessures, lineaire en laterale snelheidsontwikkeling, voetsnelheid en de wendbaarheid, ontwikkeling van explosiviteit, functionele krachttraining en het opbouwen van het sportspecifieke uithoudingsvermogen.

 

   Het omzetten van STRENGTH, POWER & SPEED naar prestaties (transfer) in jouw sport

 

   Het vergroten van KRACHT en de POWER output

 

   Plyometrische oefeningen voor de transfer naar de sport

 

   Het vergroten van de SNELHEID en EXPLOSIVITEIT

 

   Geef blessures géén kans (preventie)

 

   DOMINATE your sport!

BECOME A BETTER ATHLETE

 

Sportspecifieke krachttraining vereist begeleiding van specialisten. 'Willekeurig' een sportschool binnen lopen en een aantal oefeningen doen is niet de weg naar succes. Tijden zijn veranderd en we weten nu te veel over kwaliteit van bewegen en hoe we atleten kunnen bouwen om iemand op de eerste dag meteen in het diepe te gooien. In plaats daarvan nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat onze sporters eerst goed bewegen.

 

Talent ain't enough

 

Daarom is het zo speciaal wat we hier bij Eastside Performance doen, het is géén 'one-size-fits-all' benadering van de training en het zal waarschijnlijk ook geen trending topic worden. Wat we hier doen is uniek omdat we de sterke en zwakke punten van de sporter bepalen en vervolgens maken wij een op maat gemaakt programma om het beste uit de sporter naar boven te halen. 

SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING


Train zo veel mogelijk zonder ondersteuning. Train vooral met losse materialen. Train iedere workout explosief. Richt je op samengestelde bewegingen. Besteed altijd aandacht aan de mobiliteit /flexibiliteit en maak gebruik van conditioning.

Snelheid en kracht gaan hand in hand. Hoe sterker de sporter, hoe sneller ze zijn. Sterke spelers kunnen meer hebben, de weerstand is groter, waardoor zij minder snel last krijgen van blessures en beter kunnen omgaan met de trainingen.


KRACHT X SNELHEID = VERMOGEN


Om jouw prestaties naar een hoger niveau te brengen is het zeer belangrijk dat je werkt aan de ontwikkeling van power, snelheid en kracht door middel van extra fysieke training met de begeleiding van experts op dit gebied.


Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van sportspecifieke krachttraining aan sporters die serieus zijn in het verbeteren van hun algehele performance.

Ben jij op zoek naar een unieke gym met professionele begeleiding van hoog niveau dan ben je bij Eastside Performance te Nijmegen aan het juiste adres.


Een PERSOONLIJKE benadering van de trainingen is zeer BELANGRIJK. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van RESULTAAT in de gym. Het PROGRAMMA moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen.


GRATIS TRY OUT


Maak  hier direct een afspraak voor de GRATIS introductie training. Ervaar onze unieke sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau en start direct met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.

2 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

Start nu en profiteer van deze introductie actie!


Fitness moet jouw leven verbeteren ... NIET domineren!


Trainen is niet alleen bedoeld om er goed uit te zien ... het gaat er ook om dat je lekker in je vel zit en dat je optimaal voorbereid bent om alle (fysieke) uitdagingen van het leven aan te gaan.


Het leven is chaotisch, maar jouw eigen gezondheid is toch het belangrijkste element. Neem niet alles voor lief en vertrouw niet op toeval. Zorg zelf voor een STERK, FIT en GEZOND lichaam.