SEMI PERSONAL TRAINING

Professionele en actieve begeleiding op het gebied van training, voeding, mindset en herstel met een persoonlijk trainingsschema.

CHALLENGE 48 TRAININGEN 16 WEKEN


48 Traningen 16 weken ekst ... 


Als mensen de resultaten zien die ik bij klanten krijg, denken ze dat de formule is ...

Agressief KETO-dieet ...

Met lange trainingsprogramma's met een hoog volume ...

Met tonnen cardio ...

En geen leven hebben behalve naar de sportschool gaan en naar het werk gaan.

Maar dat is niet het geval.

Niet bij mij, en zeker niet bij de drukke mannen en vrouwen die we dagelijks coachen bij Bach Performance.

Feit is dat onze formule omvat ...

... veel koolhydraten en geniet van ons favoriete eten.

Alleen al deze week heb ik genoten van taco's (twee keer), pizza en hamburgers. Om nog maar te zwijgen van een paar glazen gesmokkelde wijn uit Italië (het is een lang verhaal).

Train 4 keer per week gedurende 45-60 minuten per training.


Concentreer u op samengestelde oefeningen met een onberispelijke vorm en een paar speciale aanpassingen om het spieropbouwende potentieel van elke lift te maximaliseren, ongeacht de fitnessapparatuur.

Wandelen. Veel.

De meeste klanten worden GESCHEURD zonder uitputtende “runs” of eye-ball-splitsing van intense intervallen.

Lopen vermindert stress, verbetert de gezondheid en verbrandt vet zonder je te verbranden. En we kunnen tegenwoordig allemaal wel wat stressverlichting gebruiken, toch?

En hoewel dit tegen de stroom ingaat, is onze formule van ...

Minimalistische spiertraining + Strategische voedingsplanning + "Walk it off" cardio levert ongelooflijke resultaten op.

Waarom? Omdat fitness uw leven kan verbeteren, niet consumeren.

Feit is dat je niet worstelt om je lichaam te transformeren vanwege een gebrek aan motivatie ... je worstelt omdat er tegen je is gelogen over wat ervoor nodig is.

Je hoeft jezelf niet te verpletteren in de sportschool.

U hoeft voedselgroepen niet uit te hongeren of volledig te elimineren.

Natuurlijk, dramatisch en gespannen zijn door te zeggen "KETO is de beste" kan Instagram-likes opleveren, maar het levert geen permanente resultaten op.

Wat je nodig hebt, is een strategische benadering van ...

Train slimmer en maximaliseer de tijd die u in de sportschool kunt besteden.

Geniet van uw favoriete voedsel terwijl u nog steeds uw gezondheid verbetert en hardnekkig lichaamsvet laat vallen.

Transformeer uw manier van denken, zodat u nu resultaten kunt behalen, maar ontwikkel een gezonde levensstijl om ze op de lange termijn te behouden.

Dat is wat we je zullen helpen bereiken binnen het Bach Performance Physique Coaching Program.

We geven u het plan, de verantwoording en de begeleiding.

Je brengt de focus en het commitment.

En hoewel de resultaten niet van de ene op de andere dag gebeuren, zult u versteld staan om te zien hoe snel u vooruitgang boekt en hoe u over de tools beschikt om uw resultaten te BEHOUDEN.

Als u klaar bent om aan de slag te gaan, gaan we aan de slag.

Meld je hier aan voor coaching

Proost,

Eric

OP WEG NAAR SUCCES! 


Hier volgen de vijf pijlers die we gebruiken om je te helpen er geweldig uit te zien zonder in de sportschool te hoeven wonen.


1. Succes komt voort uit de meedogenloze uitvoering van de basis. Als fitness te complex wordt gemaakt leidt dit tot een overweldigend gevoel en het verlies van motivatie. Wij begeleiden je bij iedere stap.


2. Flexibiliteit in je metabolisme en je dieet. Er is niet één dieet dat bij iedereen past. We hebben resultaten geboekt met periodiek vasten, KETO, veel koolhydraten, paleo, en ieder dieet dat je je maar kunt bedenken. Het geheim? We maken een op maat gemaakt dieet dat je in staat stelt je leven te leiden (en met mate te genieten van je favoriete eten) en tegelijkertijd vet te verliezen en spiermassa te kweken.


3. Performance training zodat je beweegt als een atleet, je je als een atleet voelt en je er op je best uitziet. Ik heb met vele (top)sporters gewerkt en integreer veel van dezelfde principes zodat je snel je spiermassa en kracht kunt opbouwen en op je best kunt presteren. 


4. Specialisatie workouts om je spierpotentie te optimaliseren, zodat je er als een moderne krijger uitziet. We maken gebruik van strategische specialisatie workout om hardnekkige spiergroepen te ontwikkelen zodat je er op je best kunt uitziet en blessures kunt vermijden.


5. Fitness moet jouw leven verbeteren en niet consumeren! Je bent druk, ambitieus en gelooft eerlijk gezegd dat er meer in het leven is dan bicep curls. Daar zijn we het helemaal mee eens en daarom ontwikkelen we ieder onderdeel van je workout rond je schema zodat je resultaten kunt behalen die je de rest van je leven kunt behouden.

100% RESULTAAT


Het trainingssysteem van Eastside Performance heeft reeds vele mensen geholpen om de kracht, het atletisch vermogen en het uiterlijk te geven waar ze altijd al naar op zoek waren. Ik weet zeker dat ik voor jou hetzelfde kan doen. Laat mij je helpen om vandaag nog beter te gaan bewegen. Daarbij merk je een sterke verbetering in kracht en ga je jezelf beter voelen, je gaat er beter uitzien en je kunt beter presteren! Dit is achterliggende gedachte: als je weinig tot géén resultaten ziet, is het tijd voor verandering ... maar als je ook maar iets gemeen hebt met de gemiddelde sporter dan hoop je dat verandering één van de volgende 'dingen' inhoudt:


Een nieuw supplement (de magische pil/poeder) wat direct zorgt voor een beter uiterlijk en die de kracht onmiddellijk naar nieuwe hoogtes tilt zonder extra veranderingen aan je training, voeding en/of leefstijl.


Een nieuwe of vergeten oefening die kracht creëert, vet verbrandt en een hoop spieren opbouwt zonder de techniek, aantal, intensiteit of tempo in acht te nemen. Een of andere supermachine waarop je een minimale inspanning levert, met maximale resultaten.


Een recent ontdekt voedingsmiddel uit de Amazone die je magische krachten geeft.


Dit zijn serieuze 'problemen' want dan gaat het al verkeerd nog voordat je goed en wel begonnen bent ... maar veel mensen gaan toch op zoek naar deze dingen, hopend op verandering en raken gefrustreerd wanneer de resultaten achterblijven ...


THE TRUTH


De 'quick-fix' is niet aan te raden, er zijn (helaas) geen 'short-cuts' en er zijn geen miraculeuze oplossingen. Hoe je traint, hoe je eet, welke supplementen je neemt, en de leefstijl die je leidt hebben allen een enorme impact op je vermogen om je doelen te behalen. Dit moet je wel allemaal goed begrijpen want het behalen van resultaat is niet makkelijk.


Het is ook niet moeilijk en krachttraining is ook niet ingewikkeld maar het is misschien wel anders dan je denkt. Dit is misschien niet helemaal de informatie die je graag wilde horen, maar maak je geen zorgen, want dit is waar ik je bij ga helpen.

READY TO GET STARTED?


Heb jij interesse om bij Eastside Performance te starten en ben je benieuwd naar onze werkwijze?


Bel nu naar  024-3661489 of stuur hier een  mail naar info@eastsideperformance.nl en maak direct een afspraak voor een GRATIS introductie training bij Eastside Performance. Ervaar onze unieke gym en de professionele begeleiding van Eastside Performance en start direct met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.


So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!


Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel!


Patric Verhoeven 


Eigenaar Eastside Performance Nijmegen


PROGRAMMA'S & DIENSTEN


Any 'coach' can write a hard training session, but it takes a true coach to make an athlete better! 

KRACHTTRAINING & HYPERTROFIE TRAINING 

Sterker worden, spiermassa opbouwen en een hoge vetverbranding (fatburn) ontwikkelen. Old school training met een moderne coating. 

HYBRID STRENGTH & CONDITIONING

Meer kracht, sterker worden, spiermassa opbouwen, het stimuleren van nieuwe spiergroei, sneller worden en het vergroten van de flexibiliteit, mobiliteit & stabiliteit. Burn calories! Een hoge vetverbranding creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen.

SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING

Sterker worden, een grote toename van power (kracht x snelheid), het ontwikkelen van explosiviteit en snelheid, meer stabiliteit en mobiliteit, een verbetering van het kracht-uithoudingsvermogen, een betere coördinatie en balans, blessure preventie en een sneller herstel zijn het directe gevolg van de extra sportspecifieke krachttraining.

OVER VOEDING & HEALTHY LIFESTYLE

Één van de voorwaarden voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede voeding. Je kunt jezelf absoluut helemaal suf trainen, maar als je jouw dagelijkse voeding niet aanpast zal er géén tot weinig resultaat zijn. Onze visie over voeding is realistisch, simpel, gezond en lekker. Dit is nodig voor de lange termijn.