PERSONAL TRAINING 


Professionele begeleiding op weg naar resultaat en een sterk lichaam zonder klachten en blessures.


Hoe lang loop jij al met plannen om af te vallen en/of in shape te komen? Om iets te doen aan je gezondheid? Wat is daar tot nu toe van terecht gekomen? Is het niet eens tijd om actie te gaan ondernemen? En te stoppen met het maken van allerlei excuses voor jezelf? Ja, ook jij kunt je doelen bereiken, maar het begint allemaal met de juiste mindset! 

Jij moet iets willen veranderen en als jij zover bent, dan kan ik je zeker helpen. Het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen is het belangrijkste tijdens onze samenwerking. Ik 'begeleid en leid mensen op' want het gaat niet alleen om die paar uurtjes in de gym. Ik leer je de belangrijkste principes van voeding en fysieke training omdat ik graag wil dat je begrijpt waarom we doen wat we doen! Deze kennis kun je vervolgens op jezelf toepassen, ook na onze samenwerking.

INVESTEER IN JEZELF


Mijn naam is Johanneke Lens. Ik ben gediplomeerd fitness instructrice en personal trainer. Ik zal jou op verantwoorde en deskundige wijze begeleiden tijdens de uitvoering van de oefeningen. Ik ben specialist op het gebied van Hybrid Strength & Conditioning en Eastside Performance is mijn domein. Daarnaast werk ik bij Stichting Koprol te Nijmegen als bewegingsagoog. 


OP WEG NAAR RESULTAAT


Ik geloof dat consistentie de sleutel is tot succes en het behalen van jouw gewenste resultaat. Ik bied geen quick-fix, maar een langdurige verandering van jouw lifestyle. Ik geef de voorkeur aan een duurzaam en langdurig resultaat in plaats van symptoombestrijding.

BEWEGEN VERSUS TRAINEN


Uit eigen ervaring weet ik dat veel mensen helaas vaak niet weten waar ze mee bezig zijn tijdens een bezoek aan de sportschool, laat staan welke oefeningen ze moeten doen, in welke volgorde en met welke intensiteit. Daarnaast is er ook een groot verschil tussen bewegen en trainen. Bij bewegen is de intensiteit te laag en zal je nauwelijks tot géén resultaten behalen. 


Ik ben voorstander van authentieke, effectieve en functionele trainingen met een no-nonsens aanpak.


Persoonlijke trainingsschema's als onderdeel van het trainingssysteem en het trainen naar beweging met gebruik van losse materialen is voor praktisch alle sporters de meest effectieve methode die absoluut zal zorgen voor de gewenste resultaten.


De beste trainingsmethode bestaat niet, maar ik ben altijd op zoek naar de meest effectieve manier van trainen want het kan altijd beter!


Personal training is géén trend, maar wel een hype 'booming business'


Er is momenteel een enorme opkomst in het aanbod van personal trainers en daardoor kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Dat begrijp ik en het is dan ook niet meer dan logisch dat je mij eerst wilt spreken. Ik sta je graag te woord en tegelijkertijd krijg je ook meteen een goede indruk van de sportruimte.


Met vriendelijke groet,


Johanneke Lens


TARIEVEN

PAKKET 1


PROFESSIONELE BEGELEIDING


48 trainingen 


1:1 Personal training


3 trainingen per week


Elke 6-8 weken een nieuw persoonlijk

trainingsschema voor maximaal resultaat


Begeleiding/coaching voeding


Onbeperkt toegang tot de gym


€ 225,00 per maand (6 termijnen)


Prijs per training € 27,50*


* Deze prijs is ter indicatie

PAKKET 2

 

PROFESSIONELE BEGELEIDING

 

20 trainingen 

 

1:1 Personal training

 

Elke 6-8 weken een nieuw persoonlijk

trainingsschema voor maximaal resultaat

 

Begeleiding/coaching voeding

 

€ 375,00 per maand (2 termijnen)

 

Prijs per training € 37,50*

 

*Deze prijs is ter indicatie

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent

CONTACT

   van Rosenburgweg 10, 6537 TM Nijmegen


  06-22209753

​​​​​​​

  info@eastsideperformance.nl  Lees hier onze Privacy Verklaring (AVG)


  Lees hier onze Algemene Voorwaarden