PERSONAL TRAINING EAT, LIFT & BE HAPPY! #FIT4WOMAN

Als het bereiken van succes en persoonlijke doelstellingen jouw belangrijkste motivatie is. Op weg naar resultaat en een sterk lichaam zonder klachten en blessures. Investeer in jezelf: Make yourself FIT!

PERSONAL TRAINING 


But what do you do for cardio? I lift weights faster!


Hoe lang loop jij al met plannen om af te vallen en/of in shape te komen? Om iets te doen aan je gezondheid? Wat is daar tot nu toe van terecht gekomen? Is het niet eens tijd om actie te gaan ondernemen? En te stoppen met het maken van allerlei excuses voor jezelf? Ja, ook jij kunt je doelen bereiken, maar het begint allemaal met de juiste mindset! 

Jij moet iets willen veranderen en als jij zover bent, dan kan ik je zeker helpen. Het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen is het belangrijkste tijdens onze samenwerking. Ik 'begeleid en leid mensen op' want het gaat niet alleen om die paar uurtjes in de gym. Ik leer je de belangrijkste principes van voeding en fysieke training omdat ik graag wil dat je begrijpt waarom we doen wat we doen! Deze kennis kun je vervolgens op jezelf toepassen, ook na onze samenwerking.

INVESTEER IN JEZELF

 

Mijn naam is Johanneke Lens en ik zal jou op verantwoorde en deskundige wijze begeleiden tijdens de uitvoering van de oefeningen. Ik ben Personal Trainer op het gebied van Hybrid Strength & Conditioning en Eastside Performance is mijn domein.

 

OP WEG NAAR RESULTAAT

 

Ik geloof dat consistentie de sleutel is tot succes en het behalen van jouw gewenste resultaat. Ik bied geen quick-fix, maar een langdurige verandering van jouw lifestyle. Ik geef de voorkeur aan een duurzaam en langdurig resultaat in plaats van symptoombestrijding.

BEWEGEN VERSUS TRAINEN


Uit eigen ervaring weet ik dat veel mensen vaak niet eens weten waar ze mee bezig zijn tijdens een bezoek aan de sportschool, laat staan welke oefeningen ze moeten doen, in welke volgorde en met welke intensiteit. Daarnaast is er ook een groot verschil tussen bewegen en trainen. Bij bewegen is de intensiteit te laag en zal je nauwelijks tot geen resultaten behalen.


#TRAIN


Ik ben voorstander van authentieke, effectieve en functionele trainingen met een no-nonsens aanpak. Persoonlijke trainingsschema's als onderdeel van het trainingssysteem en het trainen naar beweging met gebruik van losse materialen is voor praktisch alle sporters de meest effectieve methode die absoluut zal zorgen voor de gewenste resultaten. De beste trainingsmethode bestaat niet, maar ik ben altijd op zoek naar de meest effectieve manier van trainen want het kan altijd beter!

EASTSIDE PERFORMANCE


Ben jij op zoek naar een unieke gym met professionele begeleiding van hoog niveau dan ben je bij Eastside Performance te Nijmegen aan het juiste adres.


De begeleiding bij Eastside Performance gaat veel verder dan bij de reguliere, commerciële sportscholen en onze persoonlijke benadering is het belangrijkste element vanuit ons trainingssysteem.


BEST GYM IN TOWN


De trainingen zijn niet voor iedereen hetzelfde: ieder aspect van de training is van persoon tot persoon weer anders en daarom is onze individuele aanpak van grote waarde.


READY TO GET STARTED?


Op weg naar succes werken wij vanuit een slim en intelligent trainingssysteem bestaande uit persoonlijke trainings- schema's. Daarbij houden wij rekening met het huidige niveau en de belastbaarheid om zo (chronische) klachten en blessures te voorkomen.


Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Bel nu naar  +31 (0) 24 3661489 of stuur een  mail en maak direct een afspraak voor de GRATIS introductie training.


Ervaar onze professionele begeleiding en maak direct kennis met de Strength & Conditioning van Eastside Performance.


So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!