PERSONAL TRAINING 


Professionele begeleiding op weg naar resultaat, een gezonde lifestyle en een sterk lichaam zonder klachten en blessures. 


Mijn trainingssysteem heeft reeds vele mensen geholpen om de kracht, het atletisch vermogen en het uiterlijk te geven waar ze altijd al naar op zoek waren. Ik weet zeker dat ik voor jou hetzelfde kan doen. Laat mij je helpen om vandaag nog beter te gaan bewegen. Daarnaast merk je een sterke verbetering in kracht en ga je jezelf beter voelen. Je gaat er beter uitzien en je kunt beter presteren.

SET THE GOAL. MAKE THE PLAN. GET TO WORK!


Mijn systeem omvat alle beginselen en geven je de hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn.


Het werkt als volgt:


STAP 1:  DE BEOORDELING


Wanneer je kiest voor de Personal Training van Eastside Performance, onderga je een gedetailleerde en veelzijdige beoordeling. Deze stelt mij in staat om te kijken naar jouw niveau van bewegen en wat de huidige conditie is. Ik moet luisteren naar jouw persoonlijke doelstellingen en ik moet weten wat jouw klachten, blessures en/of beperkingen zijn.


Ik wil leren over jouw leefstijl, ontdekken wat echt belangrijk voor je is en ik zal met je samenwerken om een passend programma te ontwikkelen dat zowel bij je leefstijl als je doelen past.


Een trainer die meteen een programma voor je wil uitschrijven zonder je eerst een vorm van bewegingsbeoordeling te laten ondergaan, zou je meteen moeten verlaten. Ga snel op zoek naar een andere trainer.


Zonder dit type beoordeling raadt de coach maar wat en worden er oefeningen naar je toegegooid in de hoop dat ze werken. Voor mij vormt de bewegingsbeoordeling in combinatie met je doelen en leefstijl de basis van je programma. Het vertelt me iets over je huidige afstelling en bewegingspotentie en laat me exact zien waar je aan moet werken.

STAP 2:  HET PROGRAMMA


Vol met informatie uit het beoordelingsproces zal ik een 100% individueel programma ontwikkelen dat is afgestemd op je behoeften, je leefstijl en je doelen. Afhankelijk van het geselecteerde pakket kan dit alles omvatten, van een gedetailleerd voedingsplan tot het volgen van gewoontes, tot het ontwikkelen van het energiesysteem.


Ik geloof dat jouw programma zo zorgeloos en zo handig mogelijk moet zijn, en ik zorg ervoor dat dit jouw realiteit wordt. Ik wil dat je naar de sportschool gaat, je programma tevoorschijn haalt, en aan het werk gaat.


Zonder zorgen over een bepaalde oefening en je hoeft je niet af te vragen of je genoeg sets en reps doet met het juiste tempo, maar dat is allemaal mijn taak. Jij hoeft 'slechts' de deuren van de gym open te duwen om aan de slag te gaan met een effectieve workout en ik zorg voor de rest!

STAP 3:  DE MENTOR

 

Mijn rol reikt veel verder dan de beoordeling en het programma - het is ook mijn taak om je te coachen en de rol van mentor in dit proces is om verschillende redenen van cruciaal belang:

 

Ten eerste

 

Het hebben van een ervaren mentor betekent dat je sneller leert dan wanneer je het alleen zou proberen. Ik heb het vaker gedaan en ik kan je de juiste richting insturen om zo kostbare fouten en terugslagen te voorkomen.

 

Ten tweede

 

Ik dien als een soort van verantwoordelijkheidssysteem en zorg ervoor dat je op de juiste manier van niveau naar niveau vooruitgang boekt.

 

Ten derde

 

Veel van het trainingsproces heeft betrekking op het veranderen van oude patronen, wat het omtrainen van de hersenen omvat. Dit is geen kleine opdracht en vereist methodische hertraining met begeleiding van experts. Het draait allemaal om het veranderen van één gewoonte tegelijk en ik zorg ervoor dat dit zal lukken.

 

Ik wil niet dat je een passieve speler bent die blindelings een programma volgt, maar dat je een actieve deelnemer bent die zowel fysiek als mentaal blijft groeien.

100% RESULTAAT


Ik ben eerlijk, kritisch en ik maak mijn beloftes waar.


Meld je nu aan voor één van mijn programma’s, volg alles wat ik je vertel en je staat helemaal versteld van de resultaten en de vooruitgang!


Voor wie is mijn systeem?


Zoals ik al eerder zei, hebben mijn programma’s allerlei soorten mannen, vrouwen en atleten geholpen. Als je bereid bent om beter te eten, trainen en er beter uit te zien dan ooit, dan ben je hier aan het goede adres. Ik ben ook super enthousiast over ex-sporters. Ik heb mijn hele leven doorgebracht in de sportwereld en heb er altijd enorm veel zin in wanneer ex-sporters er weer tegenaan willen gaan.


DE PROGRAMMA’S


Je lichaamstype, hormoonspiegel, leefstijl, sportgewoontes en -doelen zijn uniek voor jou, en hetzelfde geldt voor je voedingsplan. Ik doe het werk en laat je zien wat je moet eten en wanneer, om je doelen te behalen.


Het vinden van de perfecte workout kan moeilijk, tijdrovend en zorgelijk zijn, maar vanuit mijn EPTS Systeem doe ik al het werk voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is naar de sportschool gaan en hard werken.

Personal training is géén trend, maar wel een hype 'booming business'

 

Er is momenteel een enorme opkomst in het aanbod van personal trainers en daardoor kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Dat begrijp ik en het is dan ook niet meer dan logisch dat je mij eerst wilt spreken. Ik sta je graag te woord en je krijgt ook meteen een goede indruk van de sportruimte.

 

Met vriendelijke groet,

 

Patric Verhoeven


TARIEVEN

KICK START


De perfecte start op weg naar een mooi resultaat!


24 trainingen* voor € 499,95

(*€19,95 per training)


3 maanden personal training op basis van 2 trainingen per week. Na de 3e maand gaat dit programma over in de Semi Personal Training voor € 44,95 p/mnd.

 PAKKET 1


48 trainingen* voor € 1200,00 of in 4 maandelijkse termijnen van € 299,95

(*€24,95 per training)


Personal training inclusief een persoonlijk trainingsschema opgesteld naar jouw individuele doelstellingen, benodigdheden en belastbaarheid.


Elke 6-8 weken een nieuw persoonlijk trainingsschema voor een nieuwe prikkel en een optimaal resultaat.


Begeleiding, coaching en ondersteuning op het gebied van voeding.


Onbeperkt toegang tot Eastside Performance Nijmegen.

PAKKET 2


20 trainingen* voor € 750,00 of in 2 maandelijkse termijnen van € 375,00

(*€37,50 per training)

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent

CONTACT

   van Rosenburgweg 10, 6537 TM Nijmegen


  info@eastsideperformance.nl


  06-39012083  Lees hier onze Privacy Verklaring (AVG)


  Lees hier onze Algemene Voorwaarden