PERSONAL TRAINING NIJMEGEN 

Als het bereiken van succes en persoonlijke doelstellingen jouw belangrijkste motivatie is.

PERSONAL TRAINING 

 

Op weg naar resultaat en een sterk lichaam zonder klachten en blessures. 

 

Waarom Personal Training bij Eastside Performance? Ik doe het werk. Jij behaalt de resultaten! Waarom zou jij je schaarse tijd besteden aan het behalen van minimale resultaten, als een professional al het werk voor je kan doen?

 

Mijn trainingssysteem heeft reeds vele mensen geholpen om de kracht, het atletisch vermogen en het uiterlijk te geven waar ze altijd al naar op zoek waren. Ik weet zeker dat ik voor jou hetzelfde kan doen. Laat mij je helpen om vandaag nog beter te gaan bewegen. Daarnaast merk je een sterke verbetering in kracht en ga je jezelf beter voelen. Je gaat er beter uitzien en je kunt beter presteren.

SET THE GOAL. MAKE THE PLAN. GET TO WORK!


Mijn systeem omvat alle beginselen en geven je de hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn.


Het werkt als volgt:


STAP 1:  DE BEOORDELING


Wanneer je kiest voor de Personal Training van Eastside Performance, onderga je een gedetailleerde en veelzijdige beoordeling. Deze stelt mij in staat om te kijken naar jouw niveau van bewegen en wat de huidige conditie is. Ik moet luisteren naar jouw persoonlijke doelstellingen en ik moet weten wat jouw klachten, blessures en/of beperkingen zijn.


Ik kan leren over jouw leefstijl, ontdekken wat echt belangrijk voor je is en ik zal met je samenwerken om een passend programma te ontwikkelen dat zowel bij je leefstijl als je doelen past.


Als je ooit een trainer hebt gehad die een programma voor je wil uitschrijven zonder je eerst een vorm van bewegingsbeoordeling te laten ondergaan, zou je meteen op zoek moeten naar een andere trainer.


Zonder dit type beoordeling raadt de coach maar wat en worden er oefeningen naar je toegegooid in de hoop dat ze werken. Voor mij vormt de bewegingsbeoordeling in combinatie met je doelen en leefstijl de basis van je programma. Het vertelt me iets over je huidige afstelling en bewegingspotentie en laat me exact zien waar je aan moet werken.

STAP 2:  HET PROGRAMMA


Vol met informatie uit het beoordelingsproces zal ik een 100% individueel programma ontwikkelen dat is afgestemd op je behoeften, je leefstijl en je doelen. Afhankelijk van het geselecteerde pakket kan dit alles omvatten, van een gedetailleerd voedingsplan tot het volgen van gewoontes, tot het ontwikkelen van het energiesysteem.


Ik geloof dat jouw programma zo zorgeloos en zo handig mogelijk moet zijn, en ik zorg ervoor dat dit jouw realiteit wordt. Ik wil dat je naar de sportschool gaat, je programma tevoorschijn haalt, en aan het werk gaat.


Zonder zorgen over een bepaalde oefening en je hoeft je niet af te vragen of je genoeg sets en reps doet met het juiste tempo, maar dat is allemaal mijn taak. Jij hoeft 'slechts' de deuren van de gym open te duwen om aan de slag te gaan met een effectieve workout en ik zorg voor de rest!

STAP 3:  DE MENTOR

 

Mijn rol reikt veel verder dan de beoordeling en het programma - het is ook mijn taak om je te coachen en de rol van mentor in dit proces is om verschillende redenen van cruciaal belang:

 

Ten eerste

 

Het hebben van een ervaren mentor betekent dat je sneller leert dan wanneer je het alleen zou proberen. Ik heb het vaker gedaan en ik kan je de juiste richting insturen om zo kostbare fouten en terugslagen te voorkomen.

 

Ten tweede

 

Ik dien als een soort van verantwoordelijkheidssysteem en zorg ervoor dat je op de juiste manier van niveau naar niveau vooruitgang boekt.

 

Ten derde

 

Veel van het trainingsproces heeft betrekking op het veranderen van oude patronen, wat het omtrainen van de hersenen omvat. Dit is geen kleine opdracht en vereist methodische hertraining met begeleiding van experts. Het draait allemaal om het veranderen van één gewoonte tegelijk en ik zorg ervoor dat dit zal lukken.

 

Ik wil niet dat je een passieve speler bent die blindelings een programma volgt, maar dat je een actieve deelnemer bent die zowel fysiek als mentaal blijft groeien.

100% RESULTAAT

 

Ik ben eerlijk, kritisch en ik maak mijn beloftes waar.

 

Meld je nu aan voor één van mijn programma’s, volg alles wat ik je vertel en je staat helemaal versteld van de resultaten en de vooruitgang!

 

Voor wie is mijn systeem?

 

Zoals ik al eerder zei, hebben mijn programma’s allerlei soorten mannen, vrouwen en atleten geholpen. Als je bereid bent om beter te eten, trainen en er beter uit te zien dan ooit, dan ben je hier aan het goede adres. Ik ben ook super enthousiast over ex-sporters. Ik heb mijn hele leven doorgebracht in de sportwereld en heb er altijd enorm veel zin in wanneer ex-sporters er weer tegenaan willen gaan.

 

DE PROGRAMMA’S

 

Je lichaamstype, hormoonspiegel, leefstijl, sportgewoontes en -doelen zijn uniek voor jou, en hetzelfde geldt voor je voedingsplan. Ik doe het werk en laat je zien wat je moet eten en wanneer, om je doelen te behalen.

 

Het vinden van de perfecte workout kan moeilijk, tijdrovend en zorgelijk zijn maar vanuit mijn EPTS Systeem doe ik al het werk voor je. Ik loop je door het beoordelingsproces en schrijf als je workouts uit, zodat jij dit niet hoeft te doen. Het enige wat je hoeft te doen is naar de sportschool te gaan en hard te werken.

READY TO GET STARTED?


Bel nu naar  024-3661489 of stuur een  mail en maak direct een afspraak voor een GRATIS introductie training bij Eastside Performance.


So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!


Met vriendelijke groet,


Patric Verhoeven