SLIMMER TRAINEN.

SPIEREN WINNEN.

MEER RESULTAAT.

Kies voor een professioneel trainingsschema op weg naar succes ÉN het behalen van jouw doelstellingen.


BLITZ!

 

   COMPLEET GEDETAILLEERD PROGRAMMA

 

   STERKER WORDEN 

 

   SPIERMASSA OPBOUWEN 

 

   HOGE VETVERBRANDING

 

   IJZERSTERKE CONDITIE ONTWIKKELEN

 

   UP-TO-DATE MOVEMENT BASED PROGRAMMA

 

   € 29,95

GET READY FOR POWERBUILDING!

 

Is POWERBUILDING cq HYPERTROFIE jouw belangrijkste doelstelling dan is dit programma zeer geschikt voor jou. Blitz! is een compleet programma gericht op sterker worden (kracht), spiermassa ontwikkelen (hypertrofie), atletisch vermogen en de vetverbranding krijgt een enorme boost. START direct met dit programma en breng jouw trainingen naar the NEXT LEVEL! No more cookie-cutter programma's ... Stop exercising & Start training ... It sounds similar but there's a big difference ...

HYPERTROPHY + TOTAL STRENGTH + PERFORMANCE

 

Ik wil je graag helpen met het ontwikkelen van een KRACHTIG, STERK en ATLETISCH lichaam. Én dat is precies waar dit programma voor gaat zorgen. Groter, sterker, krachtiger en beter geconditioneerd dan ooit tevoren.

 

Krachtige spieren zijn nodig en een sterk lichaam is onmisbaar, maar elke toename in grootte 'moet' samengaan met minstens evenveel prestatieverbetering. Zelfs als alleen een geweldig uitziend lichaam de belangrijkste doelstelling is, moet je deze HIGH PERFORMANCE mentaliteit behouden. Progressie op alle mogelijke manieren zodat je echt zo krachtig kunt ZIJN als je eruit ziet en dit programma zal jou daarbij helpen.

NOT ONLY LOOK POWERFUL.

BE POWERFUL!


Dit PROGRAMMA is uniek en zorgt voor KRACHT, een HOGE FATBURN én er is de opbouw en ontwikkeling van SPIERMASSA. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken, maar een SNEL, STERK en EXPLOSIEF lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. STERKER WORDEN, SPIERMASSA opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer POWER verkrijgen! Er is geen aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een SLIMME STRATEGIE en intelligent trainingssysteem. Get ready for POWERBUILDING!


Dit programma is ontwikkeld vanuit het Eastside Performance Training Systeem en staat gegarandeerd voor resultaat.


Honderden sporters hebben de afgelopen jaren het EPTS systeem met veel succes gebruikt. Start nu met jouw programma uit het EPTS systeem! 

#AANVULLENDE #INFORMATIE #TRAININGSSCHEMA


Het belang van een persoonlijk trainingsschema is groot en er is geen discussie mogelijk maar toch zijn er helaas nog vele krachtsporters die de sportschool binnen lopen zonder een van te voren opgesteld programma. Daardoor zie je deze sporters wekelijks dezelfde trainingen en oefeningen doen.


Week in, week uit en zonder noemenswaardig resultaat is het gevolg en na verloop van tijd is het willekeurig trainen een zeer geliefde optie, maar ook dit is veelal zonder een mooi resultaat. Er is praktisch nooit sprake van een logische opbouw en/of een progressie per training en hierdoor neemt ook de kans op (chronische) klachten en blessures enorm toe waardoor men vaak helemaal moet stoppen met trainen ...


Niemand wil tijd/geld verspillen en niemand wil trainen om géén resultaat te behalen, dus is het de hoogste tijd voor verandering. Het is tijd voor een persoonlijk en effectief trainingsschema om een mooi resultaat te kunnen behalen zonder kans op vervelende blessures.


Het trainingsschema zal worden opgesteld naar jouw persoonlijke doelstellingen, er is altijd sprake van een logische opbouw en progressie en het gehele programma bestaat uit de volgende onderdelen: Soft tissue work, dynamic warming up, power drills, medicine ball work, strength training, active recovery, joint savers, energy systems training en metabolic finishers.


MAATWERK IS NODIG


Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van (persoonlijke) trainingsschema's en daarbij maak ik zowel gebruik van mijn jarenlange ervaring als van de laatste wetenschappelijke inzichten. Ik heb reeds veel succes met diverse sporters en atleten mogen meemaken doordat we bij Eastside Performance een objectieve trainingsaanpak hanteren.


Er is geen beperking door een emotionele gehechtheid en/of persoonlijke voorkeuren voor specifieke trainingsmethodes. Dit voorziet ons van het vermogen om een duidelijk begrip te hebben van het verschil tussen onze favoriete toepassingen en de beste toepassingen voor de atleet.


Wij omarmen de unieke voordelen (en beperkingen) die de verschillende onderdelen van krachttraining te bieden heeft en daarom hechten we ons niet aan een enkele denkrichting en beloven we alleen trouw aan het succes van de sporters waar we mee mogen werken.


PERIODISERING VANUIT EEN VASTE STRUCTUUR


Het belangrijkste uitgangspunt van onze trainingen is het werken vanuit een vaste structuur.


De oefeningen met een perfecte techniek uitvoeren is geen pré maar een vereiste.


Wij kiezen niet voor de reguliere machines die in de lokale gym staan. Wij zijn voorstander van het trainen met losse materialen vanwege het feit dat het lichaam tijdens de training zijn eigen bewegingsbaan kan volgen. Je traint op een veel natuurlijkere manier, werkt aan betere algehele actieve stabiliteit en daarbij zorgt het trainen met losse materialen voor veel meer resultaat dan trainen met machines.


START NU MET JOUW PERSOONLIJKE PROGRAMMA


Wil jij werken aan persoonlijke doelstellingen vanuit een effectief trainingsschema met professionele en actieve begeleiding?! Neem contact met ons op en kies voor onze professionele begeleiding van hoog niveau. Wij nemen ons vak en de fitnessbranche serieus en helpen jou met de juiste progressie door de trainingen naar een geweldig resultaat. Het is een 'mooi' proces en je zal niet vastlopen met een standaard kant-en-klaar programma op low budget niveau dat niet werkt ...