ARE YOU READY FOR NEXT SEASON?

START 1 JUNI 2021

#OFFSEASON

Gebruik de zomerstop om te investeren in jezelf en kies voor extra fysieke krachttraining.


VERSCHIJN STERK & FIT BIJ JOUW (NIEUWE) CLUB!

 

Gebruik de zomerstop om te investeren in jezelf en kies voor extra fysieke krachttraining.


Off season training is zeer belangrijk om te werken aan je fysieke gesteldheid voor betere prestaties en om blessures te voorkomen. Deze periode is uitermate geschikt om te werken aan bijvoorbeeld de maximale kracht en explosieve kracht. Dit heeft mede te maken omdat er In deze periode geen rekening gehouden hoeft te worden met wedstrijden; ook kun je werken aan je zwakke punten om deze te verbeteren.

GEBRUIK DE ZOMERSTOP OM TE INVESTEREN IN JEZELF


Wij hebben voor deze PERIODE een SPECIFIEK PROGRAMMA ontwikkeld met een SYSTEMATISCHE OPBOUW zodat jij jezelf optimaal kan voorbereiden op het nieuwe seizoen. Om jezelf naar een hoger niveau te brengen is het ontzettend belangrijk dat je werkt aan de ontwikkeling van meer snelheid, power, explosiviteit en kracht. De fysieke krachttraining is hierbij een onmisbaar element, ook ter blessurepreventie.


SNELLER. STERKER. EXPLOSIEVER. WENDBAARDER.


Het is tijd om indruk te maken en te vechten voor je plek, want als jij dat niet doet, doet iemand anders het wel! Bereid je voor en train op het hoogste niveau om te veranderen van een goede speler in een briljante speler. SNELLER, STERKER, EXPLOSIEVER en WENDBAARDER door sportspecifieke krachttraining tijdens het Off Season.

OFF SEASON TRAINING FOR IN SEASON SUCCESS!


Het ontwikkelen van full body kracht maar met name de posterior chain is van groot belang voor de ontwikkeling van POWER en SPEED. Het ontwikkelen van extra spiermassa is vaak wenselijk maar overall is de doelstelling wel om ATLETISCH te blijven. Géén bodybuilding-achtige ontwikkelingen, maar een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Meer SNELHEID, KRACHT en POWER om beter bestand te zijn tegen jouw tegenstanders en blessures.


Bereid je voor en train op het hoogste niveau om te veranderen van een goede speler in een briljante speler. Word sneller, sterker, explosiever en wendbaarder door sportspecifieke krachttraining tijdens het off season.


Geef blessures géén kans en verschijn helemaal fit op de eerste trainingsdag van jouw club.

GRATIS TRY OUT


Bereid je voor en train op het hoogste niveau om te veranderen van een goede speler in een briljante speler.


Geef jezelf  hier direct op voor de GRATIS TRY OUT en maak kennis met de sportspecifieke training bij de Eastside Soccer Academy.


So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!

3 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze actie!


PROGRAMMA'S


Hard work beats talent, when talent doesn't work hard!

KRACHTTRAINING

Sterker, sneller, explosiever, wendbaarder en uiteraard als blessure preventie. Sterke rompspieren zijn de fundering en liggen aan de basis van krachtige en snelle acties.

IN SEASON TRAINING

Sportspecifieke krachttraining tijdens het seizoen is nodig en er is enorm veel winst te behalen. Sterk, fit en explosief blijven tijdens het seizoen met daarbij het voorkomen van (chronische) blessures zijn de belangrijkste voordelen.

OFF SEASON TRAINING

Gebruik de zomerstop om te investeren in jezelf. Kies voor extra fysieke krachttraining en zorg voor een optimale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Off season training for in season succes!

BLESSURE PREVENTIE

Geef blessures géén kans door je lichaam zo goed te trainen dat er voor jou geen weken bivakkeren op de bank bijzit. Sterker worden en het vergoten van de power output maken het lichaam veel beter bestand tegen de invloeden van buitenaf.