BETTER.

STRONGER.

FASTER.

IT'S A CHOICE!

Het omzetten van strength, power & speed naar prestaties. Het vergroten van kracht en de power output. Plyometrische oefeningen voor de transfer naar het veld. Het vergroten van de snelheid en explosiviteit. Geef blessures géén kans.

STRENGTH + PERFORMANCE

 

Wij helpen voetballers te doen waar zij het beste in zijn, door te doen waar wij het beste in zijn!

POWER, STRENGTH en SPEED zijn voor een voetballer de sleutel naar succes.


Een sterke speler kan sneller rennen, hoger springen, harder schieten, heeft en betere wendbaarheid en is beter bestand tegen blessures. Het is tijd om indruk te maken en te vechten voor je plek, want als jij dat niet doet, doet iemand anders het wel.


De trainingen zijn onder toezicht van gespecialiseerde trainers uit de sportwereld met veel kennis en ervaring. Het is géén 'one-size-fits-all' benadering en het zal waarschijnlijk ook geen trending topic worden. Maar wat we hier doen is UNIEK omdat we de sterke en zwakke punten van de sporter bepalen en vervolgens ontwikkelen wij een op maat gemaakt programma om het beste uit de sporter naar boven te halen.

UPGRADE YOUR POWER


Als voetballer kun je enorm veel voordeel behalen door middel van sportspecifieke krachttraining en onze programma’s zorgen voor meer KRACHT, EXPLOSIVITEIT, SNELHEID en WENDBAARHEID. Dit zijn de onmisbare elementen die je zou moeten trainen om jezelf beter voor te bereiden op de keiharde concurrentie tijdens het seizoen, maar je bent slechts zo sterk als jouw zwakste schakel dus daarbij besteden wij veel aandacht aan het verhelpen en voorkomen van blessures.


   STERKER worden en een toename van POWER


   Het ontwikkelen van EXPLOSIVITEIT en SNELHEID


   CORE strength & stability voor sterke rompspieren


   Toename CONDITIE (kracht/uithoudingvermogen)

GET SOCCER STRONG

 

Willekeurig een aantal spieren trainen in de sportschool is iets compleet anders dan het volgen van SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING middels een persoonlijke periodisering gericht op het verbeteren van jouw PRESTATIES!

 

Ondoordacht met krachttraining aan de slag gaan kan averechts werken, met blessures als uiterste consequentie. Kortom, VOETBALLERS horen thuis in de GYM maar ze moeten wel functioneel trainen en niet als een bodybuilder. Is het jouw doelstelling om sneller, sterker en explosiever te worden dan kan de krachttraining hierin een zeer groot verschil maken.

 

De Eastside Soccer Academy biedt PROFESSIONELE BEGELEIDING om te werken aan deze doelstellingen. Vanuit onze visie werken wij met een dynamische trainingsmethode gericht op het vergroten van de maximale KRACHT, POWER, EXPLOSIVITEIT en SNELHEID … maar je bent slechts zo sterk als jouw zwakste schakel dus daarbij besteden wij ook veel aandacht aan het verhelpen en voorkomen van blessures.

 

   Lineaire en laterale snelheidsontwikkeling

 

   Voetsnelheid en wendbaarheid

 

   Functionele krachttraining

 

   Blessurepreventie

TALENT AIN'T ENOUGH


Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van innovatieve prestatie verbeteringsstrategieën voor voetballers van alle niveaus. In deze continu veranderende wereld wordt de fysieke vraag die op het lichaam geplaatst wordt constant gemanipuleerd en verhoogd. Het is onze missie om niet alleen individuen te ondersteunen in het voldoen aan deze vraag, maar we streven ook om voetballers te helpen om nieuwe prestatienormen in hun sport te bereiken.


GET SOCCER STRONG


Ben je op zoek naar meer POWER, KRACHT en SNELHEID dan is de extra fysieke training bij de Eastside Soccer Academy jouw beste optie!


GRATIS TRY OUT


Geef jezelf  hier direct op voor de GRATIS TRY OUT en maak kennis met de sportspecifieke training bij de Eastside Soccer Academy.


So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!

GRATIS TRY OUT

Maak nu een afspraak voor de gratis proeftraining en ervaar onze unieke sportspecifieke training #SOCCER