​​​​​​​START NU MET JOUW GRATIS TRY OUT!

STERKER worden. SNELLER worden. Explosiviteit en POWER ontwikkelen. Wendbaarheid vergroten en blessurepreventie.


Geef jezelf op voor de GRATIS TRY OUT en maak kennis met de sportspecifieke training bij de Eastside Soccer Academy.

Field is required
Field is required Incorrect email
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent

NICE TO MEET YOU!

 

Maak kennis met de sportspecifieke krachttraining (specifiek voor voetballers) bij de Eastside Soccer Academy voor meer kracht, snelheid, explosiviteit en mobiliteit. Vanuit onze visie werken wij met een dynamische trainingsmethode gericht op het vergroten van de kracht, explosiviteit en snelheid maar je bent slechts zo sterk als jouw zwakste schakel dus daarbij besteden wij veel aandacht aan het verhelpen en voorkomen van blessures.

 

THE NEXT LEVEL
 

Wil je jouw prestaties naar een hoger niveau tillen en blessures voorkomen? Volg deze training en maak kennis met de werkwijze en professionele begeleiding van de Eastside Soccer Academy.

 

Tijdens deze training is er aandacht voor de volgende onderdelen: dynamische warming up, explosiviteit, snelheid, kracht en de core strength & stability.

 

Voor wie: Iedereen die aan voetbal doet en zijn/haar prestaties wil verbeteren en blessures wil voorkomen

 

Toegang: De deelname voor deze training is geheel gratis en vrijblijvend

 

Aanmelden: Via bovenstaand mail formulier

 

Data: In overleg op afspraak

 

Locatie: Eastside Performance, van Rosenburgweg 10, 6537 TM Nijmegen

OVER DE EASTSIDE SOCCER ACADEMY


Wij zijn EXPERTS op het gebied van SPORTSPECIFIEKE krachttraining voor voetballers. Wij bieden exclusieve en hoogwaardige ondersteuning aan zowel professionele als recreatieve voetballers van alle leeftijden, maar het Junior Talent Programma is er voor de jongste kids. STERKER worden, SNELLER worden, het ontwikkelen van meer EXPLOSIVITEIT en BLESSUREPREVENTIE zijn 100% haalbare en realistische doelstellingen.


Ben jij op zoek naar meer POWER, KRACHT en SNELHEID dan is de extra fysieke training bij de Eastside Soccer Academy jouw beste optie!


Het is tijd om indruk te maken en te vechten voor je plek, want als jij dat niet doet, doet iemand anders het wel!


Bereid je voor en train op het hoogste niveau om te veranderen van een goede speler in een briljante speler.


Wil jij op een effectieve en verantwoorde wijze samenwerken met professionele trainers, bel nu naar  024-3661489 of stuur een  mail en start direct met jouw traject bij Eastside Soccer Academy.


So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!


PROGRAMMA'S


Hard work beats talent, when talent doesn't work hard!

KRACHTTRAINING

Sterker, sneller, explosiever, wendbaarder en uiteraard als blessure preventie. Sterke rompspieren zijn de fundering en liggen aan de basis van krachtige en snelle acties.

IN SEASON TRAINING

Sportspecifieke krachttraining tijdens het seizoen is nodig en er is enorm veel winst te behalen. Sterk, fit en explosief blijven tijdens het seizoen met daarbij het voorkomen van (chronische) blessures zijn de belangrijkste voordelen.

OFF SEASON TRAINING

Gebruik de zomerstop om te investeren in jezelf. Kies voor extra fysieke krachttraining en zorg voor een optimale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Off season training for in season succes!

BLESSURE PREVENTIE

Geef blessures géén kans door je lichaam zo goed te trainen dat er voor jou geen weken bivakkeren op de bank bijzit. Sterker worden en het vergoten van de power output maken het lichaam veel beter bestand tegen de invloeden van buitenaf.