SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING


Meer kracht, snelheid en explosiviteit


Het omzetten van strength, power & speed naar prestaties. Het vergroten van (maximale) kracht en de power output. Plyometrische oefeningen voor de transfer naar de sport. Het vergroten van de snelheid en explosiviteit. Geef blessures géén kans. Dominate your sport!

DOMINATE YOUR SPORT

 

De sportspecifieke krachttraining bij Eastside Performance is middels een innovatieve methode om atletisch vermogen op te bouwen met een sterke focus op de individuele doelstellingen en wensen van de sporter.

 

Hard work pays off

 

In ons programma komen de volgende zaken aan bod: het vergroten van kracht, snelheid en explosiviteit, het efficiënter leren bewegen, preventie van blessures, lineaire en laterale snelheidsontwikkeling, voetsnelheid en de wendbaarheid, ontwikkeling van explosiviteit, functionele krachttraining en het opbouwen van het sportspecifieke uithoudingsvermogen.

 

  Het omzetten van STRENGTH, POWER & SPEED naar prestaties (transfer)

 

  Het vergroten van KRACHT en de POWER output

 

  Plyometrische oefeningen voor de transfer naar de sport

 

  Het vergroten van de SNELHEID en EXPLOSIVITEIT

 

  Geef blessures géén kans (preventie)

 

  DOMINATE your sport!

BECOME A BETTER ATHLETE

 

Sportspecifieke krachttraining vereist begeleiding van specialisten. 'Willekeurig' een sportschool binnen lopen en een aantal oefeningen doen is niet de weg naar succes. Tijden zijn veranderd en we weten nu te veel over kwaliteit van bewegen en hoe we atleten kunnen bouwen om iemand op de eerste dag meteen in het diepe te gooien. In plaats daarvan nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat onze sporters eerst goed bewegen.

 

Talent ain't enough

 

Daarom is het zo speciaal wat we hier bij Eastside Performance doen, het is géén 'one-size-fits-all' benadering van de training en het zal waarschijnlijk ook geen trending topic worden. Wat we hier doen is uniek omdat we de sterke en zwakke punten van de sporter bepalen en vervolgens maken wij een op maat gemaakt programma om het beste uit de sporter naar boven te halen. 

SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING


Train zo veel mogelijk zonder ondersteuning. Train vooral met losse materialen. Train iedere workout explosief. Richt je op samengestelde bewegingen. Besteed altijd aandacht aan de mobiliteit/flexibiliteit en maak gebruik van conditioning.

Snelheid en kracht gaan hand in hand. Hoe sterker de sporter, hoe sneller ze zijn. Sterke spelers kunnen meer hebben, de weerstand is groter, waardoor zij minder snel last krijgen van blessures en beter kunnen omgaan met de trainingen.

 

KRACHT X SNELHEID = VERMOGEN

 

Om jouw prestaties naar een hoger niveau te brengen is het zeer belangrijk dat je werkt aan de ontwikkeling van power, snelheid en kracht door middel van extra fysieke training met de begeleiding van experts op dit gebied.

Je kunt de beste speler ter wereld zijn, maar als je (regelmatig) geblesseerd bent dan kun je niks laten zien. Geef blessures géén kans door je lichaam zo goed te trainen dat er voor jou geen weken bivakkeren op de bank bijzit. Sterker worden en het vergoten van de power output maken het lichaam veel beter bestand tegen de invloeden van buitenaf.

 

Het is tijd om indruk te maken en te vechten voor je plek, want als jij dat niet doet, doet iemand anders het wel.

 

Sportspecifieke krachttraining voor voetballers is nodig. Het omzetten van strength, power & speed naar prestaties. Het vergroten van (maximale) kracht en de power output.

 

Plyometrische oefeningen voor de transfer naar de sport.  Het vergroten van de snelheid en explosiviteit. Geef blessures géén kans.

 

Géén bodybuilding-achtige benadering, maar een up-to-date sportspecifiek movement based programma specifiek voor voetballers.

 

Om jezelf naar een hoger niveau te brengen én blessures te voorkomen is het ontzettend belangrijk dat je werkt aan de ontwikkeling van meer snelheid, power, explosiviteit en kracht. De fysieke krachttraining is hierbij een onmisbaar element.

 

GRATIS TRY OUT

 

Ben jij op zoek naar meer POWER, KRACHT en SNELHEID dan is de extra fysieke training bij de Eastside Soccer Academy jouw beste optie. Maak  hier direct een afspraak voor de gratis try out en ervaar onze effectieve trainingen.

2 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze actie!


Wij zijn gespecialiseerd in sportspecifieke krachttraining voor voetballers. 


Een sterke speler kan sneller rennen, hoger springen, harder schieten, heeft en betere wendbaarheid en is beter bestand tegen blessures. Het is tijd om indruk te maken en te vechten voor je plek, want als jij dat niet doet, doet iemand anders het wel.