BLOG

PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA: SLEUTEL NAAR SUCCES & RESULTAAT #FITNESS

PERSONAL TRAINING DOOR MAATWERK


Periodiseren in krachttraining door middel van persoonlijke trainingsschema's is de beste manier om een optimaal resultaat te behalen, overtraining te voorkomen en uitdaging en variatie tijdens trainingen.


Wat jouw doelstelling ook is, er is géén fout antwoord. Jouw doelen zijn jouw doelen. Trek je niks aan van mensen die anders beweren, maar wat je niet kunt doen is dit succes aan het lot overlaten door geen persoonlijk programma te volgen. Er zal ook weinig tot geen resultaat zijn bij het volgen van een cookie-cutter programma dat niet op jou is afgestemd.


De sleutel tot succes is altijd een correct opgesteld persoonlijk programma waarin de structuur van de trainingen van te voren is bepaald. Een periodisering waarin je de oefeningen, volume en intensiteit varieert. Naast de trainingen is er ook minstens zo veel aandacht aan herstel en adaptatie. Je lichaam moet de tijd hebben om te kunnen herstellen en te wennen aan de trainingsbelasting. Zonder herstel en adaptatie kun je ook niet sterker worden en zal een (chronische) blessure hoogstwaarschijnlijk het gevolg zijn.


Periodiseren in krachttraining door middel van persoonlijke trainingsschema's is de beste manier om een optimaal resultaat te behalen, overtraining te voorkomen en uitdaging en variatie tijdens trainingen.

Het belang van een persoonlijk trainingsschema is groot en er is geen discussie mogelijk maar toch zijn er helaas nog vele krachtsporters die de sportschool binnen lopen zonder een van te voren opgesteld programma. Daardoor zie je deze sporters wekelijks dezelfde trainingen en oefeningen doen.

 

Week in, week uit en zonder noemenswaardig resultaat is het gevolg en na verloop van tijd is het willekeurig trainen een zeer geliefde optie, maar ook dit is veelal zonder een mooi resultaat. Er is praktisch nooit sprake van een logische opbouw en/of een progressie per training en hierdoor neemt ook de kans op (chronische) klachten en blessures enorm toe waardoor men vaak helemaal moet stoppen met trainen ...

 

Niemand wil tijd/geld verspillen en niemand wil trainen om géén resultaat te behalen, dus is het de hoogste tijd voor verandering. Het is tijd voor een persoonlijk en effectief trainingsschema om een mooi resultaat te kunnen behalen zonder kans op vervelende blessures.

 

Het trainingsschema zal worden opgesteld naar jouw persoonlijke doelstellingen, er is altijd sprake van een logische opbouw en progressie en het gehele programma bestaat uit de volgende onderdelen: Soft tissue work, dynamic warming up, power drills, medicine ball work, strength training, active recovery, joint savers, energy systems training en metabolic finishers.

Maatwerk is nodig! Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van (persoonlijke) trainingsschema's en daarbij maak ik zowel gebruik van mijn jarenlange ervaring als van de laatste wetenschappelijke inzichten. Ik heb reeds veel succes met diverse sporters en atleten mogen meemaken doordat we bij Eastside Performance een objectieve trainingsaanpak hanteren.


Er is geen beperking door een emotionele gehechtheid en/of persoonlijke voorkeuren voor specifieke trainingsmethodes. Dit voorziet ons van het vermogen om een duidelijk begrip te hebben van het verschil tussen onze favoriete toepassingen en de beste toepassingen voor de atleet.


Wij omarmen de unieke voordelen (en beperkingen) die de verschillende onderdelen van krachttraining te bieden heeft en daarom hechten we ons niet aan een enkele denkrichting en beloven we alleen trouw aan het succes van de sporters waar we mee mogen werken.


PERIODISERING VANUIT EEN VASTE STRUCTUUR


Het belangrijkste uitgangspunt van onze trainingen is het werken vanuit een vaste structuur.


De oefeningen met een perfecte techniek uitvoeren is geen pré maar een vereiste.


Wij kiezen niet voor de reguliere machines die in de lokale gym staan. Wij zijn voorstander van het trainen met losse materialen vanwege het feit dat het lichaam tijdens de training zijn eigen bewegingsbaan kan volgen. Je traint op een veel natuurlijkere manier, werkt aan betere algehele actieve stabiliteit en daarbij zorgt het trainen met losse materialen voor veel meer resultaat dan trainen met machines.


START NU MET JOUW PERSOONLIJKE PROGRAMMA


Wil jij werken aan persoonlijke doelstellingen vanuit een effectief trainingsschema met professionele en actieve begeleiding?! Neem dan contact met ons op en kies voor onze pro begeleiding van hoog niveau. Wij nemen ons vak en de fitnessbranche serieus en helpen jou met de juiste progressie door de trainingen naar een mooi resultaat. Het is een 'mooi' proces en je zal niet vastlopen met een standaard kant-en-klaar programma op low budget niveau dat niet werkt ...

#CUSTOM

 

Program the right movements for your body, not someone else's! Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Geen enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de gym. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

 

Het is tijd voor een intelligente start van jouw trainingen. Stay healthy and get results. Start nu vanuit het EPTS systeem met jouw programma. Als het bereiken van succes en persoonlijke doelstellingen jouw belangrijkste motivatie is. Op weg naar resultaat en een sterk lichaam zonder klachten en blessures. 

 

€ 29,95

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de sportschool. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en een intelligent trainingssysteem.  


LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. START now and Become Strong & Awesome!