BLOG

DOMINATE IN THE GYM AND IN LIFE

ARE YOU READY TO CHANGE YOUR LIFE FOR THE BETTER?


Eat, lift, have fun in the gym and be happy: Train for life, not for summer!


Op weg naar succes en resultaat - zowel in de gym als in het leven - is de mindset absoluut de belangrijkste factor: wanneer deze niet in orde is en/of aanwezig is dan kun je nooit en te nimmer een resultaat boeken.


Afvallen, sterker worden, een six-pack ontwikkelen en/of sneller worden zijn de meest populaire wensen maar het behalen van deze doelstellingen kan nooit gebeuren zonder wilskracht en doorzettingsvermogen. Deze moet je ook kunnen blijven leveren, dat is de belangrijkste factor van allemaal!


Anyone can work hard for a day, a week or a month but it is the consistend hard work that get results!


Je kunt toegang hebben tot een geweldige gym met de beste coach ter wereld die de meest effectieve programma's voor jouw ontwikkeld maar bij een gebrek aan structuur, consistentie en geduld bereik je géén resultaat: de continuous effort methode is enorm belangrijk!


De meeste mensen duiken, zeker de eerste paar maanden, als een kip zonder kop vol gas de sportschool in, om vervolgens weer een paar weken elders te verblijven omdat ze niet meteen effect zien of merken. Daarna gaan de trainingen vaak met up's en down's want er is steeds weer geen resultaat!


Dat dit ook niet helemaal de juiste manier van trainen is hoef ik niet uit te leggen, maar waarom is dit toch veelal de praktijk? En waarom is verandering voor veel mensen zo moeilijk?


WHAT'S MY POINT?


Het gaat erom dat je over een langere periode, van bijvoorbeeld een jaar, elke week zonder uitzondering 1-3 keer per week naar de gym gaat voor een effectieve training met een hoge intensiteit: Als dit al niet mogelijk is dan kun je nooit doelstellingen realiseren en mag je nooit een mooi resultaat verwachten.


Met up's en down's af en toe naar de sportschool gaan zal geen resultaat opleveren.


Uiteraard is het in de praktijk door diverse omstandigheden niet altijd mogelijk om drie keer per week te trainen maar dat is geen probleem: blijf wel altijd minimaal eens per week trainen. Maak gebruik van de continuous effort methode: dat is de sleutel tot succes!

Maar ik heb geen tijd om te trainen ...

 

Géén tijd om te trainen bestaat niet: dat is zelfs de grootste smoes aller tijden en het is onzin.

 

Er is tijd genoeg, alleen trainen heeft op dat moment niet jouw prioriteit.

 

Het is niet één van die dingen waar jij tijd voor wilt maken.

 

THINK ABOUT THIS

 

Er is wel tijd om tv te kijken, er is tijd voor Facebook, Whatsapp en internet, er is tijd om te gamen, er is tijd voor vrienden en het sociale leven, er is tijd voor het lezen van boeken en tijdschriften, er is tijd om uit te slapen, er is tijd voor het bezoeken van restaurants en er is ook tijd voor uitgaansgelegenheden en jouw favoriete bar voor de vrijdagmiddag borrel ... ?!

 

Iedereen heeft tijd om te trainen, het heeft alleen niet altijd bij iedereen de (hoogste) prioriteit!

 

Je moet doen wat je moet doen en je moet niet onmiddellijk een instant resultaat verwachten. Wat jouw doelstelling ook is, mentaal sterke mensen weten en accepteren de lange adem die zij nodig hebben. Ze weten dat resultaten lang op zich laten wachten en in de tussentijd stoppen zij hun tijd en energie in: stap voor stap vooruit komen en elk succes(je) onderweg vieren. Hun veerkracht blijft aanwezig en zij begrijpen dat elke echte verandering tijd kost.

 

Om te slagen in het leven, moet je je manier van denken kunnen veranderen, meer gericht op resultaten zonder excuses of het leggen van de schuld bij externe factoren. Ook moet je geen tijd verspillen aan zelfmedelijden.

 

Mentaal sterke mensen klagen niet over de omstandigheden waarin zij verkeren. Je zult ze ook niet horen zeggen wat ze allemaal is aangedaan door anderen. Mentaal sterke mensen hebben geleerd verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden en de resultaten van hun acties.

 

Ze weten zo ook wel dat het leven lang niet altijd eerlijk is. Als ze in een lastige situatie terechtkomen, kijken ze naar hun eigen aandeel en zijn ze dankbaar voor de lessen die ze leren. Zij reageren vaak met: ‘O, oké, dat was dat.’ Of nog simpeler: ‘Next!’

Verandering moet je niet uit de weg gaan en je moet geen energie verspillen aan dingen waar je geen grip op hebt. Mentaal sterke mensen klagen niet over het weer, verkeer of onvindbare bagage en zeker niet over andere mensen. Zij weten dat ze hier toch niets aan kunnen veranderen.

 

Zij weten ook dat er in een vervelende situatie altijd maar één ding is waar zij invloed op hebben: hun eigen houding en gedrag. Dat is dan ook het enige dat zij inzetten om zo goed mogelijk met een vervelende situatie om te gaan.

 

DO NOT PLEASE

 

Je kent vast wel mensen die altijd anderen willen pleasen. Of misschien ben je zelf een pleaser?

 

Mentaal sterke mensen erkennen dat het niet nodig is het om constant iedereen naar de zin te maken. Ze zijn niet bang om nee te zeggen of te spreken wanneer dat nodig is. Zij streven ernaar om eerlijk te zijn, maar dat kan betekenen dat sommige mensen met wie ze omgaan boos worden om hun gedrag.

 

Heel veel mensen zitten vast in "waarom het niet gedaan kan worden".

 

Geen wonder dat ze nooit slagen.

 

Draai dit om in "hoe kan het worden gedaan“.

 

De schuld leggen bij externe factoren, zoals geen tijd, de slechte economie, het gebrek aan vaardigheden en/of gebrek aan kennis zijn alleen maar excuses. Streef ernaar om jezelf te zien als een krachtige persoon en autoriteit in je niche, door het nemen van uitdagingen. Kijk zorgvuldig naar elke uitdaging alvorens een beslissing te nemen. Je bent alleen beperkt door de beperkingen die je jezelf stelt.

 

Neem altijd zelf initiatief en ga risico’s niet uit de weg.

 

Blijf niet hangen in het verleden en maak niet steeds weer dezelfde fouten.

 

Zorg dat je niet jaloers wordt op andermans succes en verwacht niet dat de wereld jouw iets schuldig is!

 

Geef nooit op!

 

Are you ready to change your life for the better?

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de sportschool. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en een intelligent trainingssysteem.  


LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. START now and Become Strong & Awesome!