BLOG

GEBRUIK DE ZOMERSTOP EN VERSCHIJN HELEMAAL FIT OP DE EERSTE TRAINING

SNELLER. STERKER. EXPLOSIEVER. WENDBAARDER.


Gebruik de zomerstop om te investeren in jezelf en kies voor extra fysieke krachttraining.


Wij hebben voor deze PERIODE een SPECIFIEK PROGRAMMA ontwikkeld met een SYSTEMATISCHE OPBOUW zodat jij jezelf optimaal kan voorbereiden op het nieuwe seizoen. Om jezelf naar een hoger niveau te brengen is het ontzettend belangrijk dat je werkt aan de ontwikkeling van meer snelheid, power, explosiviteit en kracht. De fysieke krachttraining is hierbij een onmisbaar element, ook ter blessurepreventie.  


Bereid je voor en train op het hoogste niveau om te veranderen van een goede speler in een briljante speler.


SNELLER, STERKER, EXPLOSIEVER en WENDBAARDER door sportspecifieke krachttraining tijdens het Off Season.


Het ontwikkelen van full body kracht maar met name de posterior chain is van groot belang voor de ontwikkeling van POWER en SPEED. Het ontwikkelen van extra spiermassa is vaak wenselijk maar overall is de doelstelling wel om ATLETISCH te blijven. Géén bodybuilding-achtige ontwikkelingen, maar een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Meer SNELHEID, KRACHT en POWER om beter bestand te zijn tegen jouw tegenstanders en blessures.


Geef blessures géén kans en verschijn helemaal fit op de eerste trainingsdag van jouw club!

START NU!

 

Is het jouw doelstelling om sneller, sterker en explosiever te worden dan kan de krachttraining hierin een zeer groot verschil maken en het off season is uitermate geschikt om te werken aan deze doelstellingen.

 

Wil jij tijdens het off season investeren in jezelf, kies dan voor extra fysieke krachttraining.

 

Wij hebben voor deze periode een specifiek programma ontwikkeld met een systematische opbouw zodat jij jezelf optimaal kan voorbereiden op het nieuwe seizoen.

OFF SEASON IS HERE!


NOT THE TIME TO REST: IT'S TIME TO GET BETTER AT YOUR SPORT!


Gebruik de zomerstop #OFFSEASON om te investeren in jezelf en kies voor extra fysieke krachttraining. Wij hebben voor deze periode een sportspecifiek programma ontwikkeld met een systematische opbouw zodat jij jezelf optimaal kan voorbereiden op het nieuwe seizoen. Om jezelf naar een hoger niveau te brengen is het ontzettend belangrijk dat je werkt aan de ontwikkeling van meer snelheid, power, explosiviteit en kracht. De fysieke krachttraining is hierbij een onmisbaar element, ook ter blessurepreventie.  


Het is tijd om indruk te maken en te vechten voor je plek, want als jij dat niet doet, doet iemand anders het wel!


Bereid je voor en train op het hoogste niveau om te veranderen van een goede speler in een briljante speler. Word sneller, sterker, explosiever en wendbaarder door sportspecifieke krachttraining tijdens het off season. Geef blessures geen kans en verschijn helemaal fit op de eerste trainingsdag van jouw club.


€ 29,95

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de sportschool. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en een intelligent trainingssysteem.  


LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. START now and Become Strong & Awesome!