BLOG

THE BEST PROJECT YOU CAN WORK ON IS YOU!

LOOK GOOD. BE STRONG. BE FAST & BE FLEXIBLE.

 

Training isn't just about looking good ... It's also about feeling good and knowing that you're prepared to tackle all of life's physical challenges!

 

Sterker worden, sneller worden, spiermassa opbouwen, het stimuleren van nieuwe spiergroei, het vergroten van mobiliteit en stabiliteit, een hoge vetverbranding creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen is de wens van vele gym bezoekers! Het combineren van 'show and go' met functionele kracht is het succes waar men naar streeft en dit alles zonder (chronische) blessures is een resultaat waar je géén nee tegen zegt. Is het mogelijk om dit resultaat te behalen? Absoluut!

 

Het lichaam moet functioneren als één geheel, als één team, als één machine!

 

Om dit succes te behalen zijn de reguliere bodybuilding-achtige split schema's niet de beste optie en ook vijf keer per week krachttraining middels de hypertrofie methode is niet aan te raden. Waarom niet? Hypertrofie training richt zich slechts op het groter worden van de spieren, maar deze methode heeft een aantal nadelen. Zeker als je complete trainingen volgens deze methode gaat uitvoeren.  

 

Het is een hele éénzijdige manier van trainen, er ontstaat een gebrek aan kracht, explosiviteit en snelheid bij de sporter, er ontstaat een gebrek aan flexibiliteit en mobiliteit, het lichaam raakt uit balans, veelal met naar voren gedraaide schouders, de kans op een blessure is heel groot en tenslotte wordt deze manier van trainen veelal als zeer saai ervaren.

 

Desondanks is dit toch nog steeds de meest toegepaste en populaire methode maar met betrekking tot bovenstaande doelstellingen is het zelfs één van de minst effectieve manieren van trainen met het grootste risico op (chronische) klachten en blessures. Daarbij moeten de gebruikelijke fitness machines, isolatie oefeningen en pump-work-outs niet de voorkeur krijgen en ook moeten de trainingen niet per spiergroep worden ingedeeld.

IT'S ALL ABOUT MOVEMENT


Voor een sterk, snel en atletisch lichaam zonder klachten en blessures 'moet' je kiezen voor oefeningen die zorgen voor power, kracht, snelheid, explosiviteit en stabiliteit waarbij het element van de high intensity conditioning onmisbaar is. Kracht is de basis voor een sterk lichaam zonder klachten. Maak gebruik van losse materialen en kies voor compound oefeningen.


De deadlift, squat en overhead press voor kracht, sprinten voor power, de power clean voor explosiviteit, de farmers walk voor kracht/uithoudingsvermogen en de rope battle in combinatie met de thrusters ter conditioning. Uiteraard mogen de oefeningen met het eigen lichaamsgewicht zoals pull up's en push up's niet ontbreken in jouw programma.


LOOK GOOD, BE STRONG, BE FAST AND BE FLEXIBLE!


Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen en gebouwd voor snelheid en explosiviteit ... Sterk zijn is saai als je niet snel en explosief kan bewegen!


Sprinten, gooien en springen zijn onmisbaar bij het ontwikkelen van snelheid en explosiviteit en zonder de benodigde flexibiliteit krijg je al snel fysieke klachten.


Kortom, sterker worden, spiermassa opbouwen. Meer power, snelheid en explosiviteit  ontwikkelen. Burn calories! Je verbrandt zeer veel opgeslagen lichaamsvet en de stofwisseling gaat omhoog. Conditioning zorgt ook voor het ontwikkelen van spiermassa en voor de aanmaak van groeihormoon. Het aanspreken van de belangrijke fast-twitch spiervezels en de VO2 max gaat omhoog. Het uithoudingsvermogen zal sterk verbeteren en toenemen en er ontstaat een ijzersterke conditie.


De voordelen van Hybrid Strength & Conditioning training zijn indrukwekkend te noemen en eigenlijk hoef je alleen maar te kijken naar deze opsomming van voordelen en je weet genoeg!

GO!

 

Mijn training systeem heeft reeds vele mensen geholpen om de kracht, het atletisch vermogen en het uiterlijk te geven waar ze altijd al naar op zoek waren. Ik weet zeker dat ik voor jou hetzelfde kan doen. Laat mij je helpen om vandaag nog beter te gaan bewegen. Daarbij merk je een sterke verbetering in kracht en ga je jezelf beter voelen, je gaat er beter uitzien en je kunt beter presteren!

 

BEHAAL JIJ RESULTAAT?

 

Dit is achterliggende gedachte: als je momenteel weinig tot géén resultaten ziet, is het tijd voor verandering. En als je ook maar iets gemeen hebt met de gemiddelde consument dan hoop je dat verandering één van de volgende dingen inhoudt:

 

Een nieuw supplement (de magische pil/poeder) wat direct zorgt voor een beter uiterlijk en die de kracht onmiddellijk naar nieuwe hoogtes tilt zonder extra veranderingen aan je training, voeding en/of leefstijl.

 

Een nieuwe of vergeten oefening die kracht creëert, vet verbrandt en een hoop spieren opbouwt zonder de techniek, aantal, intensiteit of tempo in acht te nemen. Een of andere supermachine waarop je een minimale inspanning levert, met maximale resultaten.

 

Een recent ontdekt voedingsmiddel uit de Amazone die je magische krachten geeft.

 

Hoewel de laatste een grapje was, zijn de eerste drie serieuze problemen. Veel mensen gaan op zoek naar deze dingen, hopend op verandering en raken gefrustreerd wanneer de resultaten achterblijven.

 

DIT IS DE WAARHEID:

 

Er zijn geen 'short-cuts' en er zijn geen miraculeuze oplossingen. Hoe je traint, hoe je eet, welke supplementen je neemt, en de leefstijl die je leidt hebben allen een enorme impact op je vermogen om je doelen te behalen. Dit moet je wel allemaal goed begrijpen want het behalen van resultaat is niet makkelijk.

 

Het is ook niet moeilijk en krachttraining is ook niet ingewikkeld maar het is misschien wel anders dan je denkt. Dit is misschien niet helemaal de informatie die je graag wilde horen, maar maak je geen zorgen, want dit is waar ik je bij ga helpen.

STRENGTH & CONDITIONING


STERKER worden, SNELLER worden, SPIERMASSA opbouwen, het stimuleren van nieuwe spiergroei (HYPERTROFIE), het vergroten van flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit, een zeer hoge VETVERBRANDING creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen.


Eastside Performance is een HIGH QUALITY sportschool met professionele begeleiding van HOOG NIVEAU door ervaren trainers uit de sportwereld. Eastside Performance gaat veel verder dan de reguliere, commerciële sportscholen en onze PERSOONLIJKE benadering is hierin het belangrijkste element.


De trainingen zijn niet voor iedereen hetzelfde: ieder aspect van de training is van persoon tot persoon weer anders en daarom is onze individuele aanpak van grote waarde. Op weg naar SUCCES werken wij vanuit een slimme strategie en intelligent trainingssysteem bestaande uit trainingsschema's opgesteld naar persoonlijke doelstellingen, rekeninghoudende met het huidige niveau en de belastbaarheid om zo (chronische) klachten en blessures te voorkomen. Ben jij op zoek naar een unieke gym met professionele begeleiding van hoog niveau dan ben je bij Eastside Performance te Nijmegen aan het juiste adres.


Start nu vanuit het EPTS systeem met jouw (persoonlijke) programma. Als het bereiken van SUCCES en persoonlijke doelstellingen jouw belangrijkste motivatie is. Op weg naar RESULTAAT en een STERK lichaam zonder klachten en blessures. Investeer in jezelf. Een GEZOND, STERK & FIT lichaam is essentieel om goed te kunnen functioneren. Make yourself FIT!


So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!


#fitness #krachttraining #gym #sportschool #trainingsschema #strength #conditioning #hypertrofie #chestday #abs #health #muscle #FIT #TRAIN #FUEL #PERFORM

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de sportschool. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en een intelligent trainingssysteem.  


LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. START now and Become Strong & Awesome!