BLOG

TIP: CRISTIANO RONALDO OVER KRACHTTRAINING

INSPIRATION & MOTIVATION BY RONALDO


You have to work, also outside the pitch!


De manier hoe Cristiano Ronaldo zichzelf profileert in en naast het veld is geweldig. De Portugese sterspeler heeft ook wel eens zijn trekjes, maar over het algemeen is het een absolute voorbeeldprof. Met zijn winnaarsmentaliteit en zijn topfitte lichaam kunnen veel (jonge) voetballers een voorbeeld aan hem nemen en inspireert hij andere profvoetballers om harder te werken.


Ronaldo verklapt geheim: ‘Daarom sta ik al jaren aan de top'

TALENT AIN'T ENOUGH


Er zijn weinig voetballers die zo’n afgetraind lichaam als Cristiano Ronaldo hebben, maar de superster van voorheen Real Madrid en momenteel Juventus is lang niet altijd zo gespierd geweest. Toen hij zich voor het eerst bij Manchester United meldde was hij iel en dun. Na vele uren in de sportschool te hebben doorgebracht, is hij het krachtmens dat hij nu is.


HARD WORK BEATS TALENT


“Je moet hard werken”, legt Ronaldo uit in de Engelse media. “Ik doe het iedere dag, daarom sta ik al jaren aan de top. Dat is geen toeval, ik doe enorm veel werk buiten de reguliere trainingsuren. Toen ik jong was zei iedereen: ‘Cristiano, je hebt talent, maar je bent veel te dun’.”


“Vanaf dat moment heb ik in mijn hoofd geprent dat mijn lichaam kon verbeteren. Met hard werk in de sportschool ben ik enorm verbeterd. Het gaat om de mindset van een mens. Het is erg belangrijk dat je atletisch bent, kleine details maken het verschil. Daarom ben ik een heel seizoen in topvorm. Ik train zo veel omdat het moet, het is een deel van mij”, besluit de Portugees.


Als voetballer kun je enorm veel voordeel behalen door middel van de extra sportspecifieke krachttraining.


Vele sporters beseffen nu ook steeds meer dat krachttraining en sportspecifieke programma’s voor meer power, kracht, explosiviteit, snelheid en wendbaarheid onmisbaar zijn om jezelf beter voor te bereiden op de keiharde concurrentie tijdens het sportseizoen.


Mijn lichaam heb ik niet te danken aan talent, maar aan sportspecifieke krachttraining en hard werken. Heel hard werken!


- CR7

JOIN THE EASTSIDE SOCCER ACADEMY


Sportspecifieke krachttraining voor voetballers is nodig. Het omzetten van STRENGTH, POWER & SPEED naar prestaties. Het vergroten van (maximale) kracht en de POWER output. PLYOMETRISCHE oefeningen voor de transfer naar de sport. Het vergroten van de SNELHEID en EXPLOSIVITEIT. Geef blessures geen kans. DOMINATE your sport and get soccer STRONG!


Géén bodybuilding-achtige benadering maar een up-to-date sportspecifiek movement based programma specifiek voor voetballers. Om jezelf naar een hoger niveau te brengen én blessures te voorkomen is het ontzettend belangrijk dat je werkt aan de ontwikkeling van meer SNELHEID, POWER, EXPLOSIVITEIT en KRACHT. De fysieke krachttraining is hierbij een onmisbaar element.


Je kunt de BESTE SPELER ter wereld zijn maar als je (regelmatig) GEBLESSEERD bent dan kun je niks laten zien. Geef blessures géén kans door je lichaam zo goed te trainen dat er voor jou geen weken bivakkeren op de bank bijzit. STERKER WORDEN en het vergoten van de POWER OUTPUT maken het lichaam veel beter bestand tegen de invloeden van buitenaf.


Het is tijd om indruk te maken en te vechten voor je plek, want als jij dat niet doet, doet iemand anders het wel!


Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Bel nu naar  024-3661489 of stuur een  mail en maak direct een afspraak voor de GRATIS TRY OUT bij de Eastside Soccer Academy.


Bron: https://www.eastsidesocceracademy.nl/


So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started! Hope to see you soon!

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de sportschool. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en een intelligent trainingssysteem.  


LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. START now and Become Strong & Awesome!