BETTER.

STRONGER.

FASTER.

IT'S A CHOICE!

Het #1 sportspecifieke programma voor sporters op weg naar betere prestaties!


GET STRONG & GET FAST!


   Compleet gedetailleerd programma


   Twee blokken van 8 weken 


   Het omzetten van POWER en SPEED naar PRESTATIES


   Vergroten van de KRACHT en de POWER output


   Het vergroten van SNELHEID en EXPLOSIVITEIT


   Plyometrische training voor transfer naar de sport


   Unieke oefeningen om blessures te voorkomen


   € 29,95

HET #1 SPORTSPECIFIEKE PROGRAMMA VOOR SPORTERS OP WEG NAAR BETERE PRESTATIES!


Dit programma zorgt onder andere voor de volgende voordelen: Het bouwen van een echte fundering van kracht, power en snelheid zonder kans op een blessure. De juiste methode voor KRACHT, SNELHEID en POWER die ik ook gebruik in mijn sportschool met professionele (top)sporters. 


GET STRONG


De beste warm up drills om het centrale zenuwstelsel te activeren waardoor slaperige spieren wakker worden om power, kracht en speed te genereren. Het uitvoeren van mechanic drills waardoor je er niet alleen cool uitziet, maar waardoor je ook daadwerkelijk sneller wordt.


GET FAST


Het ‘vernietigen’ van beperkingen in het lichaam die zorgen voor een slechte mobiliteit en een vermindering van de explosiviteit. De juiste benadering van de plyometrische oefeningen waardoor je veel power en explosiviteit kunt ontwikkelen en de gewrichten niet kapot maakt.


POWER & SPEED


Met dit programma verlaten we de traditionele manier van de krachttraining vanuit het perspectief van de ouderwetse bodybuilder waardoor je traag en langzaam wordt. In dit programma kiezen we voor de methode die jou SNELLER, KRACHTIGER en EXPLOSIEVER maakt!

DOMINATE YOUR SPORT! START


POWER, SPEED & EXPLOSIVITEIT zijn de eerste stappen en de sleutel naar succes tot het verslaan van je tegenstander. Ontdek hier hoe je dit kunt ontwikkelen en je je tegenstander achter je kunt laten.


Laat je niet domineren in het veld. Leer hoe je brute kracht kunt ontwikkelen die vervolgens de weg vrijmaakt voor POWER. Werk harder dan je tegenstander - ontdek methodes om je werkcapaciteit flink te verbeteren.


Ben je op zoek naar meer kracht en meer snelheid dan is dit programma jouw beste optie!


Het omzetten van STRENGTH, POWER & SPEED naar prestaties. Het vergroten van (maximale) kracht en de power output. Het vergroten van de SNELHEID en EXPLOSIVITEIT. PLYOMETRISCHE oefeningen voor de transfer naar de sport. Efficient leren bewegen. Start nu!

#SPORT #ATHLETE #POWER #SPEED


Bij de meeste explosieve sporten worden meerdere aërobe systemen gebruikt, evenals van kracht, snelheid en explosiviteit. Voor maximale prestaties zou een speler gebruik moeten maken van een kracht- en conditioneringsprogramma dat al deze onderdelen van de sport bevat. Dit voorkomt mindere prestaties tegen het einde van de wedstrijd, zorgt voor hardere schoten en snellere eerste stappen.


Met het programma 'Get STRONG and get FAST!' kom je dit en meer tegen, waaronder:


1. Een compleet programma (in/off season) van 16 weken, bestaande uit 2 blokken om jouw kracht, explosiviteit, snelheid en algehele prestaties op het veld te verbeteren.


2. De twee meest dominante energiesystemen (ATP+CP & Anaëroob systeem) die in het voetbal worden gebruikt en hoe je deze kunt trainen zodat je in beide kunt uitblinken.


3. Plyometrische oefeningen zijn de bridge-between-the-gym-and-the-field en de bedoeling is om zo snel mogelijk zoveel mogelijk kracht te leveren. De plyometrische oefeningen zijn niet gericht op het creëren van vermoeidheid. Het ontwikkelen van POWER & SPEED is de doelstelling. Kracht omzetten naar explosiviteit. Dit heet ook wel de TRANSFER, er moet sprake zijn van een meerwaarde. Je moet trainen met een concreet doel voor ogen. In het geval van krachttraining voor voetballers wil je dat spieren zodanig worden getraind dat het de voetbalprestaties ten goede komt. De Plyometrische oefeningen zijn een geweldige methode voor sporters om EXPLOSIVITEIT & POWER te ontwikkelen. Hoger springen, sneller rennen/sprinten en meer snelheid ontwikkelen is mogelijk door wekelijks plyometrische oefeningen uit te voeren. Behaalde resultaten door middel van de plyometrische oefeningen hebben een directe TRANSFER naar de prestaties op het veld.


4. Sterke spieren zijn zeer belangrijk in de bescherming van de botten, gewrichten, pezen en banden. Leer hoe je atletische spieren kunt ontwikkelen die je niet vertragen en je tegen blessures beschermen.


5. Dynamische trainingsmethodes die je sterker maken dan je tegenstander, zodat je onder andere meer ballen kunt veroveren, sneller kunt rennen en effectiever een tackle kan uitvoeren.


6. Agility, Reaction & Quickness (Wendbaarheid, snelheid en reactiesnelheid) zijn enorm belangrijk op het veld. In dit programma vind je de methodes om deze kenmerken te trainen.


7. Sportspecifieke oefeningen die een directe impact hebben op je prestaties in het veld.


GET STRONG AND GET FAST!


POWER, SPEED & EXPLOSIVITEIT zijn de eerste stappen en de sleutel naar SUCCES tot het verslaan van je tegenstander en eerder bij de bal te zijn. Ontdek hier hoe je dit kunt ontwikkelen en je je tegenstander achter je kunt laten. Laat je niet domineren in het veld. Leer hoe je brute kracht kunt ontwikkelen die vervolgens de weg vrijmaakt voor POWER. Werk harder dan je tegenstander en ontdek methodes om je werkcapaciteit flink te verbeteren.


Ben je op zoek naar meer POWER, KRACHT en SNELHEID dan is dit programma jouw beste optie.


Het omzetten van STRENGTH, POWER & SPEED naar prestaties. Het vergroten van (maximale) kracht en de power output. Het vergroten van de SNELHEID en EXPLOSIVITEIT. PLYOMETRISCHE oefeningen voor de transfer naar de sport. Efficient leren bewegen.


Dominate your SPORT!


Start NU!