• Slidez_Healthy_4B.jpg
  • Slidez_Get_Soccer_Strong.jpg

REVALIDATIE & PREVENTIE


Het verhelpen en voorkomen van (chronische) klachten en blessures.


REVALIDATIE & PREVENTIE


Het verhelpen en voorkomen van (chronische) klachten en blessures.

Revalidatie gericht op de bron van de klacht. Daarnaast besteden wij aandacht aan het versterken van de zwakke schakels om blessures in de toekomst te voorkomen. Onze werkwijze is effectief en gebaseerd op functioneel bewegen. De oorzaak van klachten is vaak te vinden in een disbalans in het neuromusculair-, zenuw- of spierstelsel. In veel gevallen is de plek waar de pijn zich voordoet niet de plaats waar de oorzaak van de klacht zich bevindt. Door middel van specifieke oefeningen kan een nauwkeurig beeld verkregen worden waar deze zwakke schakels en disbalansen zich bevinden.

 

RUST IS NIET DE OPLOSSING

 

Een veel gegeven advies bij klachten is rust, vaak in combinatie met pijnstillers. Echter, wanneer er weer bewogen gaat worden keren de klachten terug en wordt het gebruik van pijnstillers veelal structureel.

 

Het nemen van rust is niet nodig en zeker niet de oplossing. Tegenwoordig  ijken we meer of we de belastbaarheid van het lichaam kunnen vergroten. We beginnen wel met de belasting terug te brengen door het trainingsschema aan te passen maar vervolgens gaan we aan de belastbaarheid werken.

SPECIFIEK OVER RUGKLACHTEN


Rugklachten zijn 'absoluut' géén reden om te stoppen met bewegen en/of trainen. Integendeel, met de juiste oefeningen kunnen deze rugklachten worden verholpen. Lees hier meer over het verhelpen van rugklachten en onze benadering hierin.


READY TO GET STARTED?


Is er voor jouw klacht en/of blessure géén oplossing. Hebben de reguliere afspraken bij de lokale fysiotherapeut niet het gewenste effect en blijft de klacht aanwezig. Heeft ook een mri-scan geen uitsluitsel kunnen bieden?


Wij kunnen jou helpen! Door een persoonlijke screening van de bewegingspatronen kunnen wij jouw beperkingen herkennen en actie ondernemen.


Bel nu naar  024-3661489 of stuur een  mail en maak direct een afspraak voor een GRATIS introductie training bij Eastside Performance en/of vraag naar aanvullende informatie.


PROGRAMMA'S & DIENSTEN


Any 'coach' can write a hard training session, but it takes a true coach to make an athlete better! 

KRACHTTRAINING & HYPERTROFIE TRAINING 

Sterker worden, spiermassa opbouwen en een hoge vetverbranding (fatburn) ontwikkelen. Old school training met een moderne coating. 

HYBRID STRENGTH & CONDITIONING

Meer kracht, sterker worden, spiermassa opbouwen, het stimuleren van nieuwe spiergroei, sneller worden en het vergroten van de flexibiliteit, mobiliteit & stabiliteit. Burn calories! Een hoge vetverbranding creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen.

SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING

Sterker worden, een grote toename van power (kracht x snelheid), het ontwikkelen van explosiviteit en snelheid, meer stabiliteit en mobiliteit, een verbetering van het kracht-uithoudingsvermogen, een betere coördinatie en balans, blessure preventie en een sneller herstel zijn het directe gevolg van de extra sportspecifieke krachttraining.

OVER VOEDING & HEALTHY LIFESTYLE

Één van de voorwaarden voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede voeding. Je kunt jezelf absoluut helemaal suf trainen, maar als je jouw dagelijkse voeding niet aanpast zal er géén tot weinig resultaat zijn. Onze visie over voeding is realistisch, simpel, gezond en lekker. Dit is nodig voor de lange termijn.