BLOG

LISTEN TO YOUR TRAINER

HAPPY NEW YEAR!


Dit is niet de informatie die mensen willen horen ... dit is wel de informatie die je moet horen!


Op weg naar mooie resultaten. Sterker worden, afvallen, fitter worden ... waar wacht je nou nog op?! Wat moet er nog meer gebeuren om te beseffen dat het nu of (waarschijnlijk) nooit is! Hou nou toch eens op met al die zwakke verhalen. Het zijn allemaal smoesjes. Je zou het bijna zelf nog gaan geloven ook. Wil je nou wat bereiken in het leven of vind je het allemaal wel best?


Okay, het leven is niet altijd leuk en makkelijk en je hebt niet alles voor het zeggen, maar daar waar je een keuze hebt maak de juiste. Dit is inderdaad vaak niet de makkelijkste weg met de minste weerstand. Om 'problemen' te overwinnen moet je moeite doen. Het gaat allemaal niet vanzelf. Uiteraard is opgeven en/of stoppen altijd de makkelijkste uitweg, maar het is ook de optie die niks oplevert.


Tegenslagen zijn er altijd. Je hebt niet altijd de controle. Op sommige zaken heb je géén invloed, besteed er dan ook geen aandacht aan en word ook niet chagrijnig. Er is echt géén limousine die jou gratis naar jouw ultieme doel brengt en ook de wonderpil bestaat niet! Bloed, zweet en trainen, maar hard work pays off! Iedere dag weer. 

CONCLUSIE


Heel veel mensen duiken, zeker de eerste paar maanden, als een kip zonder kop vol gas de sportschool in, om vervolgens weer een paar weken elders te verblijven omdat ze niet meteen effect zien of merken. Daarna gaan de trainingen vaak met up's en down's want er is steeds weer geen resultaat! Dat dit niet helemaal de juiste manier van trainen is hoef ik niet uit te leggen, maar dit is wel veelal de praktijk.


Voor een mooi resultaat 'MOET' je over een langere periode van bijvoorbeeld een jaar, elke week zonder uitzondering 1-3 keer per week trainen ... Okay, een mooie vakantie is wel een geldige uitzondering ... maar als dit al niet mogelijk is dan kun je nooit doelstellingen realiseren. Verwacht dus géén mooi resultaat als je met 'up's en down's' af en toe naar de sportschool gaat.


Iedereen kan één dag gezond leven inclusief een mooie intensieve training, maar je moet dit herhalen. Week na week, maand na maand, jaar na jaar. Volg deze 'echte' challenge en laat de rest over aan de Youtube-achtige online trainers en/of vloggers.


Uiteraard is dat in de praktijk door diverse omstandigheden niet altijd mogelijk maar dat is géén probleem. Doe er niet te moeilijk over (trainingen mogen géén obessie worden), maar blijf wel altijd minimaal eens per week trainen = de continuous effort methode en dat is ABSOLUUT de sleutel tot SUCCES!

PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA


Na jaren van experimenteren en het volgen van commerciële trends van part-time-polo-dragende-kantoor-slungels is het tijd om terug te gaan naar de basis. De tijd van complexe fitnessprogramma's en nieuwe trendy multi-media technische hoogstandjes moeten verleden tijd zijn! We moeten terug naar de basis en niet naar de sauna die automatisch warm wordt als jij de deur van de health-club open maakt ...


Heb jij het gevoel dat je tijd aan het verspillen bent in de gym?


Weet jij niet wat je moet doen in de sportschool en is er géén resultaat meer?


Tijd voor verandering!


Program the right movements for your body, not someone else's! Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Geen enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de gym. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!


Het is tijd voor een intelligente start van jouw trainingen. Stay healthy and get results. Start nu vanuit het EPTS systeem met jouw persoonlijke programma. Als het bereiken van succes en persoonlijke doelstellingen jouw belangrijkste motivatie is. Op weg naar resultaat en een sterk lichaam zonder klachten en blessures.


Bronnen:

Schoenfeld BJ et. al. "Effects of Resistance Training Frequency on Measures of Muscle Hypertrophy:A Systematic Review and eta-analysis." Journal of Sports Medicine November 2016, Volume 46, Issue 11, Nick Tumminello in Your Workout PERFECTED. Paperback – May 1, 2018


€ 29,95

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de sportschool. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en een intelligent trainingssysteem.  


LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. START now and Become Strong & Awesome!