BLOG

TIP: 100 REP CHALLENGE #BICEPS

REPS FOR BIG & STRONG BICEPS


Curls are not for the girls and the rack is okay


Het is bekend dat je spiermassa kunt opbouwen (hypertrofie) in de rep range van 6-12 herhalingen. Het is ook bekend dat je spiermassa kunt opbouwen met sets van 20-30 herhalingen waarbij je tot 'failure' gaat. De verzuring in en welkom pomp!


Niet alle spiergroepen reageren hetzelfde op een bepaalde methode, daarom is het belangrijk om dit in jouw programma correct en effectief toe te passen. Het kiezen van enkele willekeurige oefeningen die jij leuk vindt is geen al te beste strategie .... helemaal niet als je voor alle oefeningen ook dezelfde methode hanteert, bijvoorbeeld de populaire 3 x 10 methode.


100 REP BICEPS CHALLENGE


Kleine spiergroepen als de biceps reageren goed op veel herhalingen met 'light weights' ... keep it FUN is ook een belangrijke factor ... en 'curlen' in het squat rack moet kunnen. 


Gebruik een lege Olympische halter voor de Biceps Curls en de doelstelling is 100 herhalingen!


Start, tot failure en plaats de halter makkelijk terug in het RACK!

BECOME STRONG & AWESOME


Probeer het zelf en ervaar deze killer uit part 1 van 'Become Strong & Awesome'. Ben jij op zoek naar resultaat en houd jij van deze manier van trainen, kies dan voor één van de beste programma’s die ik ooit heb ontwikkeld: Become Strong & Awesome!


Reeds vele honderden sporters hebben dit programma met veel succes gevolgd.


Géén old school bodybuilding split maar een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen!


Look good. Be strong. Be fast. Be flexible.


Start nu met Become strong & awesome: zoals gezegd, geen typisch fluffy poodle bro split maar een uitgebalanceerd programma bestaande uit de nieuwste en meest effectieve strategieën vanuit de wetenschap gecombineerd met de ervaringen van de beste trainers uit de fitnesswereld ... // Meer informatie

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de sportschool. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en een intelligent trainingssysteem.  


LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. START now and Become Strong & Awesome!