BLOG

TIP: ATLETISCH VERMOGEN IN 3 STAPPEN

SUCCES IS GÉÉN TOEVAL!

 

It takes hard work ... but hard work pays off!

 

Dus jij wilt een atletisch 'monster' worden? Iemand die elke tegenstander op achterstand zet. Iemand die de concurrentie de baas is en er tegelijkertijd ook nog goed uitziet. Het is absoluut mogelijk, maar om eerlijk te zijn: het is niet makkelijk om tegelijkertijd jouw atletische prestaties te verhogen en sterker te worden ... daarom zie je ook vele talenten verdwijnen omdat zij niet konden doen wat nodig is om de top te behalen ... maar nogmaals: het is absoluut mogelijk en ook voor jou! Hier is de blueprint voor succes:

 

1. Focus elke training op één aspect van atletisch vermogen

 

Het veranderen van richting, hoger springen, een supersnelle acceleratie, een hoge topsnelheid ... dit zijn allemaal aspecten van atletisch vermogen (athleticism) waar jij de focus en aandacht aan moet besteden. Kies circa 2-3 oefeningen en voer deze oefeningen uit op jouw hoogste niveau. Effectieve opties zijn plyometrische oefeningen zoals de Box Jump, Broad Jump en Single Leg Hurdle Hops. Kies niet voor de supersnelle stapjes door de speedladder ... deze zijn onzin en laat het sprinten van pionnetje naar pionnetje voor wat het is ... dit kan iedereen, is zonde van jouw waardevolle tijd en behoort tot de categorie bezigheidstherapie!

 

2. Ontwikkeling van atletische kracht

 

Krachttraining in de gym voor next level athletic strength! Zorg voor een enorm goede basis van kracht, met name door middel van compound oefeningen met zware gewichten. Denk hierbij aan de posterior chain en kies voor oefeningen als de Deadlift, Kettlebell Swing, Pull Up en de Nordic Curl. Dit zijn jouw beste opties. Maak géén gebruik van machines, maar kies voor losse materialen. Daarnaast moet je ook gebruik maken van oefeningen gericht op EXPLOSIVITEIT en SNELHEID. Een hoog tempo is nodig om de neuromusculaire eigenschappen van het lichaam aan te spreken. Waarom? Deze oefeningen hebben een enorme transfer naar het veld waardoor jij sneller zal worden. Met name de contrast methode is hier een zeer effectieve optie: The bridge between the gym and the field. Tenslotte kun je nog gebruik maken van limited ROM bewegingen om door plateaus te breken en om ervoor te zorgen dat er geen saaie sleur in de trainingen ontstaat.

 

3. Atletische spiermassa is nodig

 

Finally, you've gotta pack on athletic muscle mass. De opbouw van extra spiermassa is enorm belangrijk, maar het is niet de bedoeling om bodybuilding-achtige spieren te ontwikkelen want hierdoor word je alleen maar groot, traag, bulky en puffy in tegenstelling tot snel, krachtig en wendbaar! Kies voor een up-to-date movement based programma geschikt voor sporters. Oefeningen waar jij sterker, sneller en explosiever van zal worden met blessurepreventie als misschien wel de meest belangrijke factor ... Je kunt imers de BESTE SPELER ter wereld zijn ... maar als je (regelmatig) GEBLESSEERD bent dan kun je niks laten zien. Geef blessures géén kans door je lichaam zo goed te trainen dat er voor jou geen weken bivakkeren op de bank bijzit. STERKER WORDEN en het vergoten van de POWER OUTPUT maken het lichaam veel beter bestand tegen de invloeden van buitenaf.

 

Build speed. Build strength. Dominate your sport!

GET STRONG & GET FAST!


Het #1 sportspecifieke programma voor sporters op weg naar betere prestaties!


Ben jij op zoek naar meer kracht en meer snelheid dan is mijn programma Get STRONG and get FAST! jouw beste optie. Het omzetten van strength, power & speed naar prestaties. Het vergroten van (maximale) kracht en de power output. Het vergroten van de snelheid en explosiviteit. Plyometrische oefeningen voor de transfer naar de sport en efficient leren bewegen. Dominate your sport.


€ 29,95

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de sportschool. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en een intelligent trainingssysteem.  


LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. START now and Become Strong & Awesome!