BLOG

PERSONAL TRAINING NIJMEGEN

TEKST


Tekst


Personal training zoals het hoort. De trainingen zijn niet voor iedereen hetzelfde: ieder aspect van de training is van persoon tot persoon weer anders en daarom is onze individuele benadering van grote waarde.


TekstIk ben géén personal trainer die constant in je oor staat te schreeuwen. Niet iedereen is een topsporter en dat zal ik ook niet van je verwachten. Tijdens de training zal ik je niet 'pushen' tot je gaat huilen, bloeden en/of moet overgeven. Ik geef professionele en actieve begeleiding zodat jij jouw doelstellingen kunt behalen.

 

Ik zorg ervoor dat je goed leert bewegen en dat je de oefeningen perfect uitvoert. Ik help jou het maximale uit elke training te halen en het uur zo effectief mogelijk te besteden. Ik ben een stok achter de deur. Een trainer die het trainen leuk voor je maakt door middel van effectieve trainingsschema's. Ik ben ervoor om te zorgen dat jij je maximale potentie benut en dat je dat proces zonder tegenzin hoeft te doorlopen.

Personal training is géén trend, maar wel een hype 'booming business'

 

Er is momenteel een enorme opkomst in het aanbod van personal trainers en daardoor kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Dat begrijp ik en het is dan ook niet meer dan logisch dat je mij eerst wilt spreken. Ik sta je graag te woord en tegelijkertijd krijg je ook meteen een goede indruk van de sportruimte.

 

Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel,

 

Patric Verhoeven

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de sportschool. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en een intelligent trainingssysteem.  


LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. START now and Become Strong & Awesome!