BLOG

TIP: AFVALLEN = GEEF VOEDING DE HOOGSTE PRIORITEIT

GEEF VOEDING DE HOOGSTE PRIORITEIT!


Voeding is het belangrijkste onderdeel als afvallen de doelstelling is.


Het 'geheim' van afvallen cq. een strakke buik (lees: vetverbranding) zit hem vooral in de voeding. Je kunt jezelf elke dag helemaal suf trainen, maar als je daarnaast niet je voeding aanpast zullen je (sterke) buikspieren helaas verscholen blijven onder een laagje vet en is er weinig tot géén resultaat ...


Dus als je echt opgeslagen lichaamsvet wil kwijtraken, moet je tijd maken om boodschappen te doen, te koken, eten te bereiden, de afwas te doen en een voedingsdagboek bij te houden. Als je hier geen tijd voor hebt, moet je er tijd voor maken, anders gaat het echt niet lukken om deze doelstelling te behalen! 


Om een gezonde lifestyle vol te kunnen houden is het wel aan te raden om het 'leuk en lekker' te maken. Zoek naar recepten met ingrediënten die jij lekker vindt. Gebruik kanalen als Youtube, Instagram en Google voor inspiratie.


Zonlicht is gezond, besteed meer tijd in de buitenlucht en kies vaker voor de barbecue ... dit is gewoon leuk en alles word veel lekkerder. Tenslotte, besteed minder tijd aan 'verspilling' als social media, nutteloos surfen op internet, spelen op je telefoon, eindeloos Netflix B-series kijken en gebruik de Smartphone NIET in de auto tijdens het rijden!


Duurzaamheid is de sleutel tot succes


In principe bestaat er ook géén dieet die je een leven lang kan volhouden, daarom ben ik ook voorstander van een gedragsverandering op het gebied van voeding en GÉÉN dieet!


Keep it simple!


Er is voeding in overvloed en we weten echt wel wat we niet zouden moeten eten, maar toch zijn veel mensen de draad kwijt met betrekking tot de voeding. Daardoor is er tegenwoordig veel behoefte aan realistische richtlijnen om een goed en verantwoord voedingspatroon te ontwikkelen, want we proberen vaak de oplossing te zoeken in de ‘wonderdiëten’ ... maar daar worden we niet beter van, dus bespaar jezelf de moeite. 


The end of yo-yo dieting


Voor wat betreft de voeding ligt de sleutel naar succes verscholen in de eenvoud. Een simpele en realistische benadering. Veel te vaak verliezen mensen zichzelf helemaal in de itty-bitty-kleine details dat ze de factoren die daadwerkelijk zorgen voor resultaat helemaal vergeten en uit het oog verliezen. Kies niet voor de bekende groene-smoothie-crash-diëten. Deze zijn gericht op de korte termijn en het is zeker niet de oplossing. Investeer tijd in een gedragsverandering gericht op de lange termijn. Dat is de weg naar succes en the end of YO-YO dieting!


HULP NODIG?


Zoek een specialist en/of investeer in een expert op het gebied van fitness. Kies niet voor de dichtstbijzijnde low-budget sportschool. Een professionele trainer die jou kan helpen met het perfecte trainingsschema en het behalen van doelstellingen is GOUD waard. Net als jouw gezondheid!


Kies NIET iemand die jou weer het bos instuurt met een tupperware bakje vol met kip, broccoli en witte rijst. Deze ‘foodprep-methode’ waarbij je een week uit de magnetron kan eten met elke ochtend een bakje Hüttenkäse of rijstwafel is gewoon niet de oplossing.


Lees het complete artikel: 8 belangrijke regels om af te vallen


Deze informatie is slechts een eerste hoofdstuk. Het complete artikel '8 belangrijke regels om af te vallen' kun je hier lezen.

PROJECT FOOD


Project [FOOD] is een uniek programma op het gebied van voeding en lifestyle en brengt orde in de chaos. Een flexibele en realistische aanpak gericht op de lange termijn. Het zelf bepalen van jouw dagelijkse voeding is het sterkste punt van dit programma. Stap voor stap werken aan een gedragsverandering op het gebied van voeding en lifestyle en dit allemaal vanuit een zeer eenvoudige en realistische benadering die je vervolgens makkelijk kan aanhouden.


The end of YO-YO dieting!


Project [FOOD] is géén dieet, het gaat NIET over snelle oplossingen cq. een quick-fix of het uitsluiten van bepaalde voedingsgroepen. Daarbij is er géén kant-en-klaar voedingsschema, simpelweg omdat dit ook niet voor het gewenste resultaat zal zorgen.


De Quick-Fix MEAL MATH is een compleet overzicht van waaruit jij jouw dagelijkse maaltijden kan  samenstellen. Maak maaltijden middels de Quick-Fix MEAL MATH en gebruik de printable sheets als hulpmiddel voor gezonde, lekkere en simpele maaltijden ... // Meer informatie

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de sportschool. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en een intelligent trainingssysteem.  


LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. START now and Become Strong & Awesome!