BLOG

VOEDING: KEEP IT SIMPLE!

IN HET KORT OVER DE FATBURN!

 

Drie keer per week naar de gym, het hele jaar door met een gezonde voeding gebaseerd op echt eten is het geheim voor een hoge FATBURN!

 

Met betrekking tot voeding is de eerste stap van heel veel mensen om direct aan de slag te gaan met een 'mooi' voedingsschema. De Tupperware bakjes worden aangeschaft, de calorieën worden netjes bijgehouden en de voeding word dagelijks afgewogen op een digitale weegschaal ...

 

Deze methode zou kunnen werken maar we weten allemaal wel beter ... een benadering als deze is bij voorbaat al gedoemd om te mislukken ... In de wereld van de wedstrijd bodybuilders, bikini modellen en Hollywoord sterren is deze methode aanwezig, maar in de praktijk voor de reguliere sporters zie je toch dat deze aanpak praktisch nooit succesvol is, zeker niet op de lange termijn. Het bekende yo-yo principe is wat overblijft ...

DE SLEUTEL NAAR SUCCES

 

Voor wat betreft de voeding ligt de sleutel naar succes verscholen in de eenvoud. Een simpele en realistische benadering. Veel te vaak verliezen mensen zichzelf helemaal in de itty-bitty-kleine details dat ze de factoren die daadwerkelijk zorgen voor resultaat helemaal vergeten en uit het oog verliezen. Kies niet voor de bekende groene-smoothie-crash-dieten. Deze zijn gericht op de korte termijn en het is zeker niet de oplossing.

 

Kies niet voor de snelle Quick-fix oplossingen. Investeer tijd in een gedragsverandering gericht op de lange termijn. Dat is de weg naar succes en the end of YO-YO dieting!

 

Het is tijd voor verandering: Nieuwe inzichten vanuit een ver verleden met een moderne coating. Geen calorieën tellen en geen macronutrienten-micro management; een simpele en realistische benadering. Geef jouw gedrag een reset en maak nu een krachtig begin op weg naar een verantwoorde voeding en gezonde lifestyle.

PROJECT FOOD


Project [FOOD] is een uniek programma op het gebied van voeding en lifestyle en brengt orde in de chaos. Een flexibele en realistische aanpak gericht op de lange termijn. Het zelf bepalen van jouw dagelijkse voeding is het sterkste punt van dit programma. Stap voor stap werken aan een gedragsverandering op het gebied van voeding en lifestyle en dit allemaal vanuit een zeer eenvoudige en realistische benadering die je vervolgens makkelijk kan aanhouden.


The end of YO-YO dieting!


Project [FOOD] is géén dieet, het gaat NIET over snelle oplossingen cq. een quick-fix of het uitsluiten van bepaalde voedingsgroepen. Daarbij is er géén kant-en-klaar voedingsschema, simpelweg omdat dit ook niet voor het gewenste resultaat zal zorgen.


De Quick-Fix MEAL MATH is een compleet overzicht van waaruit jij jouw dagelijkse maaltijden kan  samenstellen. Maak maaltijden middels de Quick-Fix MEAL MATH en gebruik de printable sheets als hulpmiddel voor gezonde, lekkere en simpele maaltijden ... // Meer informatie

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de sportschool. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en een intelligent trainingssysteem.  


LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. START now and Become Strong & Awesome!